Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- efekt - pospała w łóżeczku całe pół godziny a teraz udało mi się Ją uśpić i leży na kanapie... No, ale przynajmniej śpi, a sen leczniczy jest, nie ;-)?

! Dobrze, że dziś już męża masz w domu to przynajmniej nie będziesz się ich bać :-)! A może Oni poprostu darzą się taką miłością tylko im znaną
? Wiesz, kto się lubi ten się czubi 

, ale dziecka mi strasznie szkoda...

...
, tylko Młodej zachciało się tuptać i zamista na spokojnie poczekać aż wyciągnę Ją z wózka to zaczęła wszystko wyrzucać i tak czapkę zgubiłyśmy a kocyk został przejechany u nadaje się już tylko do prania
, no, ale wypra się ;-)No i u mnie tylko na chęciach się skończyło :-) W sumie nie poszliśmy bo mąż poszedł spać a mi się nie chciało samej. Poza tym mały i tak i tak wyjdzieno ja na zadne lekcje i do szkolki nie chodzilam Szczerze po prostu mi sie nie chcialo![]()
. Kiedyś takich szkół nie mieli i dzieci się też rodziły