Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ide ogarniać dalej chałupkę bo T przez 2 tyg palcem nie ruszył bo go więcej nie było jak był w domku słabo co
... No i u mnie tylko na chęciach się skończyło :-) W sumie nie poszliśmy bo mąż poszedł spać a mi się nie chciało samej. Poza tym mały i tak i tak wyjdzie. Kiedyś takich szkół nie mieli i dzieci się też rodziły
![]()
i nagle człowiek też fachowo oddycha
, będzie dobrze!
! Owocnych zakupów życzę :-)!krycha wiesz co czy mi robii na zlosc od kilku miesiescy dziennie walnie swoje lacie albo brutne buty na moje Z nogi je skopie i wrzucana moje buty Gdy odkurza wali jak stuknieta pomoich drzwiach Gdy ja robie pranie ona akyrat musii tez robic i zawsze moje pranie wrzucii do suszarki obok a ona nie jest uzywana bo cos sie tam zepsulo i walnie do tej zakurzonej suszary zajmie 3/4lodkowi ze niemam gdzie innych rzeczy w lodowce wlozyc Swoje kilka garnkow ucisnie i pilnuje aby nikt jej nie ruszal a moich desek tarek mieszalek itp uzywa bo ona z kilkoma sztuccami przyszla ... Wiec jak kto rozumie robii mi na zlosc czy nie ? ;/
, niestety... Trzymaj się dzielna Kobieto!!!!!!

! Super, że tym razem już nie robi Ci problemów
, ale nadal się głowię po jakiego grzyba kazali Ci w tamta stronę te koła ściągać, hm
...