reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam panie w ten słoneczny dzionek :-)
Pogoda iście na spacerki a rano się nie zapowiadało jak wychodziłam do pracy myślałam że zamarznę a tu proszę ;-)
Dziś zabieram się za faworki na jutrzejszy dzień -wiadomo tłusty czwartek-mam nadzieję że do jutra je ukryję hehehe

reklama
Cudowna pogoda - zaliczylam spacerek i male zakupy dla dzidziusia......:-):-) uwielbiam te malutkie ciuszki..... najchetniej kupilabym wszystko - tak ciezko sie zdecydowac Wszystko takie slodkie.... strace majatek na te dzieciece szmatki:sorry::sorry:

Ło matko, alem się objadła :szok: wręcz obżarłam się :-p... Zaraz jak Młoda wstanie i zje obiadek obowiązkowo spacerek :-D:-D:-D!!!

Camomile, oglądałam pogodę i jutro ma być słoneczko ;-)

Kaja_respect, hop hop!!!! Gdzie Cię wcięło? Czyżby porządki Cię tak wciągnęły??? Zadomowiłaś się już na nowo?

Dzindusia i Agnieszka13111980, takie zakupy końca nie mają :eek::-D:-D... Albo Pociecha za szybko rośnie albo coś ładnego człowiek wygrzebie albo trzeba zmienić garderobę, bo ciuszki zaplamione i zniszczone... Także spokojnie, dużo miłych zakupów przed Wami ;-)

Jestem jestem i Was poczytuje ale jakoś weny do pisania nie mam:eek:Uciekam młodego wykapać potem zajmę się gadułą i potem coś obejrzę w Tv albo Housa;-) bo dziś samotna noc T dodatkowo w zastępstwo do pracy poszedł:baffled::baffled:no i musze poszukać gdzie do quinny buzz mogę torbę albo taki kosz dokupić< taka żeby butelke czy kurteczkę wrzucić bo nie mam a by się przydała:sorry:

Witam. krycha ważne żeby nie padało jutro a słońce to sprawa nie najważniejsza. A może ktoś jeszcze ma ochotę na plac zabaw jutro???
Gosia no mi tez juz cierpliwosci brakuje.Dziś młodego usypiałam 3 godziny a on mi spał tylko 30 min:szok::-(

Kaja_respect, zapodaj sobie Housa, przynajmniej się troszkę pośmiejesz ;-)...

Witam. krycha ważne żeby nie padało jutro a słońce to sprawa nie najważniejsza. A może ktoś jeszcze ma ochotę na plac zabaw jutro???
Gosia no mi tez juz cierpliwosci brakuje.Dziś młodego usypiałam 3 godziny a on mi spał tylko 30 min:szok::-(

No racja, ale milej jak świeci i dogrzewa, chociaż po 15.00 to już tak se tego słonka, ale co tam! Nie zazdroszczę Wam tych problemów z zasypianiem.. Może Wasze dzieciaczki takie niespokojne przez ząbki są... Wiecie, zanim perełki się łaskawie pojawią to rozrabiają w dziąsełkach, może o to chodzi... U nas się w końcu poprawiło z zasypianiem, dziś w ogóle przy Młodej nie siedziałam, troszkę popłakała na samym początku jak z pokoju wyszłam, ale wróciłam, pogłaskałam, poszeptała, wyszłam i zasnęła! No, ale dzieci są różne... A przede wszystkim mamy dzieciaczki w innym wieku i to też może mieć znaczenie :sorry:!

Camomile usypialas go w dzien 3 godziny??? Podziwiam!!! ja wdzien jak w ciagu pol godziny nie zasnie to daje sobie spokoj, ale przez to ciagle marudna chodzi przy moim tylku, czasami do kolacji nie moze wytrzymac, a jak wytrzyma to juz jest taka zmeczona ze nie chce jesc, no i zasypia mi odrazu po kapieli, nawet nie zdarze ja wykremowac i w pizemke ubrac a ona juz spi tak ja dzisiaj!!!!!!!!!!! ehhh kompletna zalamka :((((
Juz sama nie wiem czy ja cos zle robie czy ja tak rozpiescilam, nie wiem taki z niej nerwus, chyba ma to po mnie !:((​

reklama
Do góry