Agnieszka13111980
Fanka BB :)
wózek extra jak dla mnie również .Sami zamierzamy taki kupić:-)krycha kupilismy quinny buzz w kolorze czerwonym Jest sliczny :-)
Jak na razie jest już łóżeczko :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wózek extra jak dla mnie również .Sami zamierzamy taki kupić:-)krycha kupilismy quinny buzz w kolorze czerwonym Jest sliczny :-)

trochę szkoda bo lubiłam te poszukiwania wymarzonej furmanki dla moich bandziorków

gofry.....mniam mniam.z chęcią bym pojadła ale nie chce mi się ich robić.sprzęt jest,produkty są ale chęci brak![]()

.

... Nie brałam wózka, bo ostatnio Oliwka tak bardzo chciała chodzić i efekt - musiałam Ją nieść, bo nie chciała iść, ryczała i na chodnik się rzucała
! I tak sobie pomyślałam wrócę, wezmę wózek i jeszcze pójde, ale już mam w nosie! Nawet w budynku mi sceny robiła! O nie, chce siedzieć w domu to niech siedzi!!! Ja nie mam siły Jej nosić
! Dobrze, że zeszło nam z pół godziny, mam nadzieję, że trochę się dotleniła!
! Tylko, że jak człowiek idzie jako gość to jest inaczej ;-)
!
pokłada się, a przecież wstała 2 godziny temu raptem... W nocy pospała 11 godzin, teraz 1,5 i już jest spiąca
... Bez komentarza...

Mniam mniam.