Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
humorek fatalny ;/ taki jak dziennie ;/
A net niewiem jak dlugo bedzie chodzil ;/;/;/ bo maja go zmieniac Bo ja sie bede wyprowadzac i bedzie trzeba ta linie rozlaczyc
... W ogóle o jedno - sypialniane ciężko, są najbardziej chodliwe! A wypatrzyliście już cosik? Dobrze, że masz jeszcze niecika to przynajmniej możesz z nami poklikac co by nie zwariować
...heh rozumiem - kiedys tez mieszkalam z malo fajmymi wspollokatorami i to bylo straszne.... I od tamtego czasu mieszkamy sami - i powiedzialam nigdy wiecej Bo nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi, a i ze znajomymi ciezko czasem sie dogadac... ja osoboscie wole placic czynsz sama ale miec komfort ze nikt mi nie nabruzdzi.......

! Wolimy mieszkać sami, płacić więcej, ale za taki święty spokój warto
... Ale rozumie dlaczgo ludzie decydują się na zamieszkanie z kimś
i nie dość, że Wasza sytuacja jest ciężka, Sylciu007, to jeszcze ONA Wam nieodpuszcza - nie kopie się leżącego