Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmmm..nie dobrze hehehe/.,
Ahaaa a to cala smieszna sprawa .... .... .... Dziewczyny moje kochane chcialam wam tylko przypomniec ze jestesmy dziennie czytane i folgowane przez osobe trzecia .... ;/ Zal mi takich ludzi ktorzy nie maja swojego zycia i interesuja sie zyciem innych i tym sie napawaja Wiec jak uwazacie piszcie co chcecie wolnosc slowa jest przeciezTylko niewiem jak mozna byc tak zdolowanym i przykrym aby takie glupoty wyprawiac ? Pozdrawiam goraco szpiega ;|
Hmmmm..nie dobrze hehehe
Zaczełam wczoraj robić liste rzeczy dla maluszka i...się przeraziłam ile tego jest o matko:-)
Mam do was ogromna prośbę kobitki ;-)za tydzień w piątek lecimy na kilka dni do pl i proszę pomóżcie spisać rzeczy które będą na początku nie zbędne a dostane ja tylko w pl mam na myśli np pieluchy tetrowe czy maść majerankową..
Zaczynam być przerażona..
Kurcze ja nawet listy nie mam:-( a to z tego względu że kompletnie nie mam pojęcia co mi będzie potrzebneHmmmm..nie dobrze hehehe
Zaczełam wczoraj robić liste rzeczy dla maluszka i...się przeraziłam ile tego jest o matko:-)
Mam do was ogromna prośbę kobitki ;-)za tydzień w piątek lecimy na kilka dni do pl i proszę pomóżcie spisać rzeczy które będą na początku nie zbędne a dostane ja tylko w pl mam na myśli np pieluchy tetrowe czy maść majerankową..
Zaczynam być przerażona..
nie przejmuj się wszystko jest w sklepach i czeka na ciebie jak ci czegoś będzie brakować to po prostu podejdziesz i dokupisz albo kogoś wyśleszJestem przerażona tym moim spisem ciągle zadaje sobie te same pytania ...a jakie ubranka a ile a co etc masakra hehehe nie mam tu ani siostry ani mamy więc muszę sobie jakośsama poradzić hehehe