reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek. wzięłam się w końcu za porządki w szafach i zrobiłam taki czyściec że nazbierałam 6 worków do utylizacji:szok: teraz tylko muszę mężola pogonić żeby to wywiózł do jakiegoś konteneru
no nic,idę na kawusię:-p

reklama
Witam. Pieknie za oknem fakt a mnie właśnie przeziębienie łapie:wściekła/y: Igor też od wczoraj kicha:wściekła/y: Brrr. A w poniedziałek szczepienie:-( Ehhh
Miłego dnia

Camomile oby na kichaniu się skończyło:tak: teraz taki głupi czas że nie można się pozbyć kataru i kaszlu.Lola na razie odpukać ok ale nigdy nie wiadomo:sorry:
coś miałam napisać i znowu mi wypadło z głowy:eek: zakręcona jestem ostatnio jak słoik:nerd:

dziewczyny mam pytanko: jak to tu jest z dostepnoscia wit k i wit d3 w aptekach?? czy sa na recepte?? jesli tak to czy gp przepisuja bez problemu?? aha i czy podaja tu wit k w szpitalu po porodzie??

Drozdusia przy małych dzieciach każda jest zakręcona:tak: ja Mareczka położe spać a zanim uśpie Mateuszka Mareczek już wstaje i jak tu nie ogłupieć:-Dnic nie można zaplanować a Ty masz dwoje młodszych dzieciaczków:szok:podziwiam:tak:ja odliczam miesiąc za miesiącem kiedy mój Mati podrośnie i będzie więcej się sobą zajmować chociarz z każdym dniem robi postępy do tej pory raczkował do tyłu a od kilku dni robi postępy i stara się człapać do przodu śmiejemy się bo wkurza się przy tym nieziemsko ale coraz lepiej mu to wychodzi:-Dmusze skoczyć do sklepu po chodzik bo lekarka kazała mu ćwiczyć nózie jedną ale ja wiem czy chodzik taki dobry ale jak trza to trza :tak: Dziewczyny a jakie chodziki są dobre macie już jakieś wytestowane?? bo u moich dzieci jakoś się obeszło bez Marti miała taki z graco ale Ona nie koniecznie chciała w nim chodzić zbyt leniwa była:-Da moja góra prasowanka już wyprasowana:-D obiadek zrobiony wczoraj jeszcze jakąś zupke musze wstawić;-)

dziewczyny mam pytanko: jak to tu jest z dostepnoscia wit k i wit d3 w aptekach?? czy sa na recepte?? jesli tak to czy gp przepisuja bez problemu?? aha i czy podaja tu wit k w szpitalu po porodzie??

Witaminę k podają w szpitalu, po porodzie o ile dobrze pamiętam (poprawcie mnie proszę jeśli się mylę), a witaminę d możesz kupić nawet w Boots'ie, więc nie trzeba recepty. Tylko z tą witaminą d nie szalej, bo jak będziesz karmiła mleczkiem modyfikowanym to tam już ona jest ;-). Z resztą możesz zapytać swojego GP podczas wizyty przed porodem jak On to widzi :tak:.

Drozdusia, dziec mój już wstał, musze jeszcze Młodą nakarmić i będziemy się do Was zbierać ;-), ale dam jeszcze znać na fonika :sorry:

Camomile, dużo zdrówka i oby na kichaniu tylko się skończyło!!!!

Dobra, zmykam nakarmić mojego Łobuza :-p

Witam lejdis ;-)
słoneczko faktycznie daje dużo energii nic tylko na spacerek się wybrać.Właśnie wróciłam z pracy i zabieram się za porządki potem jakiś obiadek.Dziękuję raz jeszcze za pomoc w moich planowanych zakupach :-)

Ale mi dziś moje dziecię nerwy psuje:wściekła/y: Śpiący i marudny o samego rana. Usypiam go już od 13 bo oczy na zapałki a on ciągle coś wynajduje w łóżeczku. Tej drzemki mu nie odpuszcze bo ostatnio wstaje mi przed 6:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Licze ze jak się przespi po południu to później spać pójdzie. Bo ja już sił nie mam...

reklama
dzieńdoberek babki a raczej dobry wieczór

odpękaliśmy wizytę w maternity, następna dopiero w maju ufff bo z dzieciem to tylko latanie:eek: niestety baba na USG powiedziała, że za szybko żeby rozpoznać płeć:cool:
no niestety będziemy musieli trochę poczekać żeby się przekonać co tam siedzi:confused2:

aha przypomniało mi się , że któraś z was pytała o basen dla brzuchatek więc przeczytałam w informatorze ARENY, że są tam takie zajęcia we środy o 19tej
szybka jestem no nie:cool:

drozdusia a tego kurczaka to wkładasz do worka w plastrach czy jak? i od razu z papryczką?

Do góry