• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam się wieczornie :-)
Dopiero znalazłam chwilkę żeby przysiąść i coś do was skrobnąć. Czekam właśnie aż mi się ciasto upiecze i zaraz zabieram się za zmywanie garów bo trochę nabrudziłam:tak:.
Ostatnio oglądałam filmik z porodówki i tam kobieta miała mieć chłopca a urodziła się dziewczynka i teraz mam schizy że nasz syn jednak okaże się córką:baffled: więc czekam z niecierpliwością na kolejne USG ale do tego to mam jeszcze masę czasu:-(.
No nic zabieram się za mycie garów bo znów do 22 się nie wyrobię ;-)
Trzymajcie się cieplutko, postaram się zajrzeć później.

agnieszka jeszcze wiele fajnych zakupow przed toba - cos wspanialego A najlepsze jest to ze tych rzeczy jest tyle i sa takie slodkie ze ciezko sie oprzec..... sama radosc....:tak:

edziook co tam slychac?? jak sie czujesz?? ciasto muwisz hmmm smaka mi zrobilas Chyba tez cosik jutro upieke ....

reklama
a ja to chyba jutro wezmę się za porządki:tak: kurczę leci tydzień za tygodniem....dopiero co sprzątałam a tu znowu prawie weekend i wszystko od nowa:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry