Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

... Nie zamierzam się przykładać skoro za dwa dni weekend i w poniedziałek znów sprzątanie mnie czeka! Ale pranie juz wyprane się suszy, tylko na balkon muszę je jeszcze wyrzucić! Naczynia pomyte, odkurzone, podłogi sobie umyję jak Oliwka pójdzie spać no i za obiadek muszę się zabrać ;-)! Dziś robię zapiekankę
...Dziewczyny mam pytanko czy wasze torby do szpitala tez przypominaly torby jak na wakacje?? wielkie i wypchane po brzegi???? bo ja wstepnie spakowalam swoja i tego wszystkiego jest strasznie duzo.......![]()

jasne, że tak!!! Ja na początku to w ogóle napakowałam aż dwie torby i poważnie zastanawiałam się żeby przenieść się po prostu dom walizki na kółkach 

, ale ostatecznie przepakowałam się, zrobiłam kolejną selekcję i zabrałam jedną (taką torbę podręczną do samolotu), ale druga i tak czekała w domu, na wszelki wypadek, gdyby trzeba było wąż miał donieść ;-)

Wiec moze kiedys na siebie wpadniemy.
! Dwa Maluszki, jejku, nadal nie mogę uwierzyć 
, znaczy nie dochodzi to do mnie ;-)... Gratuluję raz jeszcze i to podwójnie!!!!!! Ano racja, może się spotkamy któregoś razu, fajnie by było
!!!
ale Mati rozbawił się w najlepsze i spanko mu przeszło
mam nadzieje że uda mi się ogarnąć conieco ale dobrze że pomocnice dzisiaj w domciu ;-) więc szybko pójdzie
Gaston świetna fotka 

jeszcze nie widziałam bliźniaków na USG
u mnie na szczęście znalezione tylko jedno dziecko ufff;-)
no nic kiedy się ujawni

oby to było przejściowe bo wstyd ludzi zapraszać, zresztą nie zapraszam bo wstyd

trochę tego potrzeba tym razem nastawiam się na krótki pobyt bo ostatnio było zdecydowanie za długo 5dni brrrr nigdy więcej !!!24godz i zwiewam oknem;-)

!!!
...