sylwisko22
Fanka BB :)
czesc dziewczynki napiszcie jak to sie zalatwia bo my tez chcielibysmy sie rozliczyc ale nie wiem jak sie za to zabrac.pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Ja wlasnie rozliczlam sie niedawno za trzy lata do tylu i dostalam kase za wszystkie te lata wstecz:-)

zobaczymy zy w tym roku oddadza
Bo jest jeszcze opcja ze albo dostajesz gotowke albo kwote ktora ci sie nalezy rozkladaja ci na caly rok i placisz mniej podatku w nastepnym roku czy jakos tak. zajmuje sie tym moja znajoma ksiegowawiec do konca nie znam szczegolow

!!! W końcu znalazłam chwilę żeby do Was nastukać!!!! Jakoś nie mogę się tu zorganizwać
... Podróż minęła nam dość milusio, tylko początek mało udany... Wszystko było dobrze jeszcze do momentu zanim wsiadaliśmy do samolotu, znalazły się pomocne duszyczki, ale pod samy samolotem musiałam już sobie radzić sama - złożyć wózek, pozawieszać obie torby na siebie i zabrać Oliwkę, a potem wejść na pokład, poprzeciskać się między fotelami, znaleźć miejsce i w końcu usiąść! Nikt nie znalazł sie do pomocy, każdy miał klapki na oczach i pędził żeby sobie miejsce zająć
- koszmar, ale później już się polepszyło, więc od tego momentu nie mogę narzekać! Najważniesze, że Oliwcia nie płakała nawet przy lądowaniu, hehe... A dziś odsypia - żadnych gości, żadnych wyjść (bo pogoda do kitu, jak w Irlandii), musi się uspokoić i wyciszyć...
!!! Troszkę zaskoczyła mnie zmiana operacji, ale super, że już po
, teraz to niech już tylko będzie lepiej
!!! Aaaa, i też nie lubie rozstań z mężem, ale czasem to niestety konieczne
, na całe szczęście Twój już dziś wraca - będzie milusio ;-)...
!!! Miłego dnia życzę, papatki :-)