Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hihi no doczytalam sie.Ja ci nie pomoge bo..juznie pamietam..zreszta u mnie i tak odeslali za pierwszym razem bo nie wyslalismy oryginalow paszportu tylko kopie.Ale nie chce klamac bo za duzo czasu minelo.Zreszta tam chyba gdzies na wniosku powinna byc notka.Nie wiem czasami czy nie do 14 dni.:-)dziewczyny-jak-dluo-czekalyscie-na-irlandzki-paszport-od-momenty-wyslania-do-dostania?-mam-zamiar-wyslac-we-wtorek-icjcialabym-pojecjac-do-polski-12lfrudnia?-da-rade?=kurka-klawiatura-mi-sie-psuje-ale-cjyba-dacie-rade-sie-doczytac:-)
witam z ranawlasnie czekam na łobuziaka ,którego pilnuje...ciesze sie ostatnią chwilka ciszy!fajnie,ze dzisiaj juz piatek
w niedziele tutaj do naszego centrum handlowego przylatuje (juz!!!)swiety mikolaj helikopterem,napewno sie przejde z malym ale nawet nie próbuje sadzac go na kolanach swietego bo ryk ogluszyl by wszytkich hehhe!a tak wogole to musze go w pochwalic,ze w przedszkolu jest naprawde dzielny
zawsze jak go zostawiam to ma smutna minke ale dzielnie mówi ''mozesz isc mamusia"!miłego dnia
)))
dziewczyny-jak-dluo-czekalyscie-na-irlandzki-paszport-od-momenty-wyslania-do-dostania?-mam-zamiar-wyslac-we-wtorek-icjcialabym-pojecjac-do-polski-12lfrudnia?-da-rade?=kurka-klawiatura-mi-sie-psuje-ale-cjyba-dacie-rade-sie-doczytac:-)