ms.marple
Zadomowiona(y)
camomile ja na wsiWitam.To co wy dziewczyny? gdzie Wy mieszkacie?? U mnie słoneczko, wiosennie i nawet ciepło![]()

Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
camomile ja na wsiWitam.To co wy dziewczyny? gdzie Wy mieszkacie?? U mnie słoneczko, wiosennie i nawet ciepło![]()

Bożenko nie ma za co;-) Ja się ciesze bo mam luz
a dzisiaj robie dzień dobroci dla domu mam troche do przemeblowania i musze zrobić ten pokoik dla Matiego bo zabrać się za to jakoś nie mogłam
a dzisiaj wena mi dopisuje
a pogoda ku temu sprzyja
super słonko ciekawe jak długo:-)
A ja wene mam do roboty tyle że dzieć mi w tym nie pomaga On ma dzisiaj wene na marudzenie
dół już zaliczyłam ale z górą mam nielada problem a to nie lada wyzwanie bo musze rozkręcać i skręcać łóżeczka a z płaczącym brzdącem to problemik a i prasowanie mnie woła choć to uwielbiam nie mam jak 

. Witam się popołudniowo :-)
Posprzątałam całe mieszkanie i dalej mnie energia roznosi.
Jutro idę na glukozę więc proszę trzymajcie kciuki żebym nie zjadła dziś nic słodkiego i żeby wynik był dobry :-)

roboty u mnie co niemiara a przy takim rozwalaczu jak mój Adal to niekończąca się opowieść

Dziękuję za zaproszenie:-). porodu na razie nie chcę przyspieszać ale może masz rację z tymi oknami bo nasze też są brudne. mogła bym je przetrzeć. Pranie się robi to mam chwilkę czasuedziook jak cię roznosi to wpadnij do mnieroboty u mnie co niemiara a przy takim rozwalaczu jak mój Adal to niekończąca się opowieść
aha ciężarówki! jeśli któraś chce przyspieszyć poród to udostępnię swoje okna do mycia;-)
trzymaj się na tym teście bo strasznie chce się pić i jeść![]()
. tylko że mój M. mi wszystko z rąk zabiera i musiała bym po cichutku zamknąć się w pokoju żeby je w spokoju umyć
. Normalnie chyba tylko cudem się do niej nie dołączyłam
ło raju chyba bym padłaStałam sobie spokojnie i czekałam na wolny kibelek a ona wbiegła i zwymiotowała do zlewu. Normalnie chyba tylko cudem się do niej nie dołączyłam
![]()