reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzieńdoberek
natinke też bym coś poczytała:tak::-D:-D, smacznej kawki
ja tam twoja Adusia? nie przywiozłaś jej pokazać i co sobie myślisz ojoj!;-):-D:-D

Dzien doberek:)

Drozdusia,Sylcia,Kaja...................pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Co to za spanie ,co???????????
PS.dziekujemy za bardzo mily wieczorek:):):):)Bylo super:)
A Mayka ,jak zasnela w samochodzie ,to spala do rana:)obudzic ja musialam, bo do szkoly musimy jechac.:)i znow byla ready to go:):) hahahha

No nic....lece do obowiazkow......
Milego dnia wszystkim zycze:):):)

dzień doberek:-)
Aga no jakoś ciężko było się zwlec z wyrka:sorry: mam nadzieję że twój A nie miał problemu wygrzebać się do pracy;-)
a właśnie co z tym Dniem Kobiet?
my zbieramy się zaraz na bilans.aż jestem ciekawa ile fraglesik waży:-p:rofl2:

Witaski:) Ja musze do sklepu jechać po jakiś dres dla Mareczka żeby miał w czym biegać bo jakoś trudno mi go w domu do spodni namówić:-D A ja musze pogadać z Markowskim o tym dniu kobiet co On wykombinował bo może u mnie by mogło być :tak: Bo nie miałam jakoś czasu z nim pogadać bo dziennie gości mamy a potem jakoś z głowizny wyleciało:-D no nic ide się ogarnąć puki Mati śpi:-D Mam nadzieje że jutro będzie śliczna pogoda przydało by się nad ocean jechać ale z tą pogodą to kiepściutko coś czuje:szok:

dziendobry mamusie

pogoda dzis cudowna Sloneczko mi w okna swieci Wiec biore sie za ich umycie bo brudne ze az strach...:szok: no nic biore sie do roboty Mam tyle energii ze az sie dziwie.....

milego dnia Wam wszystkim zycze

Drozdusia A nie mial zadnych problemow ze wstaniem:)Na szczescie hehehhe

A Maya zasnela o 10 i jeszcze spi:)Ja sobie obiadek juz dawno zrobilam i posprzatalam cala gore w chalupie:)Jutro mniej do roboty bedzie :)Mialam isc sie poopalac i na spacer,ale niunka spi i chyba nic z tego:)Zreszta jakos tak brzydko wieje(u nas bynajmniej hehhe)....chyba sobie daruje dzis.....moze pozniej jakis crescent zaliczymy ,standardowo w piatki:)

Ide sobie chyba jakas kawke zrobic:)

reklama
helllo :)

aga zeby nie bylo juz dawno wstalam :p:p:p ale ciezko bylo :))

natinke Ty bys cos wiecej napisala Aby bylo do czytania :))

A z tym dniem kobiet to jak moje drogie i kiedy sie odbedzie ? Bo ja mam rocznice heheh :))

Do góry