• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Wlazlam zobaczyc ,czy cos sie dzieje ,a tu widze wszystkie spia a co niektore baluja hehehehheh....

No nic......widac ,dane mi jest sie jednak pozegnac:)

Dobrej nocy jeszcze raz:)

powiem wam smieszna historie , byłam dzisiaj w parku i spotkalam a wlasciwie natknelam sie na 2 kolesi takich iroli i chcieli ognia to powiedzialam ze nie mam i jeden zlapal mnie za tylek narobilam krzyku jak opentana i wyobrazcie sobie ze obok przechodzil policjant z policjantka i zaczelam wolac a tu zero reakcji podbieglam te pare metrow do nich i mowie ze tych dwoje mnie zaczepili i jeden zlapal mnie za pupe i pokazuje na lawke na tych 2 kolesi a policjancji ze nic nie widzieli jak to udowodnie ? wiec poprosilam zeby chociaz zwrocili uwage im cokolwiek to policja zebym sama nie chodzila po parku odwrocili sie na piecie i poszli sobie , normalnie tragedia co sie dzieje w tym Limericku a gowniarze mieli po jakies 18 lat jestem strasznie zarzenowana ta cala sytuacja :/

Nie do wiary !! Bożę faktycznie zachowanie Gardy w twojej sytuacji jest karygodne....nie ma to jak stróże prawa olewający wszystko ehhh...
Jak tam po imprezie kobitki?Zdawać tu relacje :-):-):-)

Znalazłam ciekawy artykuł na temat kołysanek prenatalnych co o tym myślicie?Podaje przykład
[video=youtube;-HFa2NRimJA]http://www.youtube.com/watch?v=-HFa2NRimJA[/video]
Życzę miłej niedzieli pogoda śliczna ,troszkę wieje ale to słoneczko ;-)

Hejka! Mam chwilkę to uprzejmie donoszę :-D:-D:-D o stanie zdrowia Pyzy, otóż - byliśmy wczoraj u lekarza, została osłuchana, pooglądana i wyszło, że zdrów jak ryba jest to nasze dziecię i to pewnie winowajcami są zęby no i wczoraj mój wąż smarował Jej dziąsełka żelem i wymacał dziurkę, sprawdziłam i jest faktycznie - Oliwce wychodzi piąteczka, prawa, dolna i to dopiero pierwsza :szok:... Dziesiejsza noc już dużo lepsza była :tak::tak::tak:

I jak Wam się dziewczyny imprezka udała? My padliśmy jak kawki ;-), ale za to pospaliśmy, oj pospaliśmy!

Megann, witaj na naszym wątku i może nam napiszesz coś więcej o sobie, bo albo przeoczyłam, albo raczej nie miałam przyjemności "bardziej" Cię poznać :sorry2:...

Miłego dnia życzę, a to myślę, że to słonko sprawi, że taki będzie :-)! My zaraz do parku spływamy... Paaaaaaaaaaaaa :cool2:

dzień doberek:-)
nie będę się rozpisywała.napiszę tyle-było za....cie:-D:-D kurczę,laski musimy się wybrać w większym składzie:tak:;-) polecam:blink:

reklama
Witam. No laski to sobie pobalowałyście:-D Też bym tak chciała:-) Może w Polsce sie skusze:-) Jestem już prawie spakowana a i Igor czuje się lepiej także mam nadzieję że jutrzejsza podróż nie będzie taka tragiczna.
Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry