reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam mamunie.
Krycha dobrze ze mala zdrowa,klopot z glowy.My idziemy w srode do lekarza bo przyplataly sie Maxowi jakies problemy skorne.Kurcze niemampojecia od czeg.Najpierw mysalam ze za duzo jajek,wyeliminowalam,poprawy brak,potem ze t tabletki do kapieli,poprawy brak.Proszku nie zmienialam,jedzeni nie zmienialam,nie mam pojecia co sie dzieje.Maly dostal takich jakby liszajkow po ktorych drapie sie do krwi.Cloroctimazolin nie pomaga wiec wyruszamy w koncu do lekarza.No i ja sie pokaze gp odrazu .
Pogoda sliczna,uciekam na snidnko bopospalismy dzisiaj w trojke troche a potem na sloneczko.Milej niedzieli.

reklama
witam sie... u nas tez slonecznie cudnie poprostu :):):) my juz po kosciele i po spacerku a tak tak po kosciele bo tu sie chodzi hihihiihih
i teraz obiad i uderzamy po rodzince coby se Julcie poogladali.....
a w ogole to ida Juli te zebiska i mysle ze to od tego ale moze wy mi cos podpowiecie:
mianowicie moje dziecko wczoraj zrobilo 7 kupek takich rozwolnieniowych a dzisiaj od rana juz 4 normalnie martwie sie o nia i jak dalej tak bedzie to jutro do lekarza bedziemy szli..... tylko wiadomo moja Jula oczywiscie przy tym wszystkim pogodna i grzeczna jak zawsze tylko ten dzien po przylocie cos fisiowala ale to pewnie ze zmeczenia.... i co ja mam zrobic.... martwie sie zeby nie bylo tak jak kiedys ze bedzie to trwalo tak dlugo....
no nic milego dzionka pozniej jeszcze zajrze

Justysia ja nie wiem jak jest w Polsce ale tutaj możesz dla bezpieczeństwa kupic dioralyte taki w proszku który zabezpiecza przed utratą elektrolitów podczas biegunek czy wymiotów. I może spróbuj jej dać jagódki to może kupcia się chociaż zagęsci.

dawalam jej sloiczek jagodowy i nic i marchewke i tez nic tylko kupy kolorowe ale wiekszosc zielonych........ jak do jutra tak bedzie kupkac to do lekarza na bank pojdziemy :/ bo co zje to zaraz kupka.... dzieki Kasia

Dzien doberek:)
Ja tylko na chwilke sprawdzic ,jak dziewczynki sie bawily,ale widze,ze zabawa przednia byla:)Oj nastepnym razem powieksze te grono napewno heheheh

a my dzis pospacerowalismy tyle kilometrow,ze nogi bola....ale dobrze....ruch to zdrowie hehehehe....koniecznie trzeba korzystac z tej slonecznej pogody:):):
Megann witaj....cos mnie sie zdaje ,ze juz mielismy te przyjemnosc Cie poznac....choc moze sie myle?jesli tak,to przepraszam:):):)

No nic...lece dalej ,bo goscie do nas ida:)
Milego wieczoru i do juterka:):):)

heja laski ?

natala jak tam sie czujesz ?

aga wycieczka dala mi troche w kosc przyszlam nieco zmeczona i glodna hehehe :) Ale za to Nadina sie wyspala za wszechczasy :) musimy powtorzyc wycieczke znow :)

megann wypadalo by sie przedstawic czy cokolwiek ...

Jak dla mnie to podpucha i tyle

kryska a moze Oliwka ma jakies robaczki ze goraczka wysoka bardzo i to nie chwilowa problemy z spaniem i te kupki wstretne z zylkami czy nitkami ... ?

A disco bylazajefajne wytanczylam sie wybawilam kurcze gardlo mnie torszke bolii bo gdzie bys sie nie odezwala to muzyka taka glosna i trzeba bylo krzyczec No i faceci podrywali hehehe :p

megann wypadalo by sie przedstawic czy cokolwiek ...
Witam serdecznie , mam na imie Madzia mam 2-ke dzieci , maz mnie zostawil 3 miesiace temu i mieszkam sama na Corbally z moimi dziecmi nie pracuje obecnie ale juz niedlugo ma przyjechac mama do pomocy to sie rozejrze wtedy za jakas praca co jeszcze o sobie ? mam 29lat pochdze z Opola , szukam faceta hi hi :D i to chyba tyle :D

Megann witaj....cos mnie sie zdaje ,ze juz mielismy te przyjemnosc Cie poznac....choc moze sie myle?jesli tak,to przepraszam:):):)
Tak chyba Cię kojarze po zdjeciu gdzies na miescie na pewno musialysmy sie nie raz minac

Ostatnia edycja:
Megann zapytam wprost bo pewnie i nie tylko mnie to interesuje czy Ty to ta dawna Megan i tyle :D
A ja dzisiaj z dzieciakami byłam prawie cały dzionek na dworze pierw zaliczyłam wioskowy spacerek a potem prace ogródkowe heheheh
Efekt taki że młody 2 raz teraz śpi :) i nie podejrzewam żeby już spał mi do rana :/
A od jutra dietka zobaczymy czy dam radę

reklama
Do góry