Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzięki megann![]()
ja to nie predko bede miala szanse sie gdzies wybrac a najpredzej to na porodowke 

mam nadzieje ze kiedys sie to zmieni - zwlaszcza ze juz niedlugo zacznie mi sie sezon na spacerki z wuzkiem wiec moze uda mi sie jakas mamusie namuwic na wspolny spacer i poznanie sie w realu :-):-)
MEGANN jezeli sie myle co do ciebie to osobiscie cie przeprosze JAK CIE POZNAM W REALU!!!
, budzę węża i pytam, co Młoda w naszym łóżku robi a On do mnie, że nie ma zielonego pojęcia. Nie słyszeliśmy żeby płakała, sama przecież też nie przeszła
... Chyba, że przez sen któreś z nas Ją przyniosło, nie wiem... Odłożyłam Oliwcię więc do łóżeczka i już spała tam gdzie powinna...
? Przecież Ty niezła laseczka jesteś...
! Zdrówka życzę...

... Wrócisz z Polski to daj nam znać, chętnie się spotkamy i osobiście wyjaśnimy sytuację. Forum jest otwarte, jak już Drozdusia zsąrzyła napisać, ale czujne i tak musimy być, ponieważ trollom mówimu stanowczo NIE! Nie damy sobie żerować na uczuciach i kretynów z siebie robić! Szkoda nam czasu na nierealne życia... Także chyba potrzeba nam teraz wszystkim uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż wrócisz i dasz nam szansę na poznanie się bliżej :-)
! I częściej zapraszamy :-)... A swoje poszukiwania zawężyłas tylko do naszego wątku czy może wstawiłas również zapytanie tutaj https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/ogloszenia-oddam-sprzedam-zamienie-szukam-15002/, bo tam też może cosik znajdziesz ;-)

przeczytałam i nie pamiętam co chciałam napisać

z przytulankami

rajju co będzie dalej

niedługo pokawkujemy

co do chusty to nie słyszałam o takowej więc nie wiem

a może mała dostała skrzydełek

gratuluję

pogoda znowu słonkowa ,a ja jakas obolala
chyba nici ze spacerku
ach!!!wszystkiego dobrego kobitki!!!!!!!!