• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka z rańca :(
U nas nocka cieżka, chyba przesadziłam wczoraj z tym świeżym powietrzem,mały zasmarkany i kaszla oboje poza tym skrzypią <szok>
Krycha oj przytylam ostatnio ;S a dieta Kopenhadzka mam nadzieję że dam radę ;D
No nic uciekam do dzieciaków bo krzyczą a polowa domu jeszcze śpi.
Poza tym dziewczyny udanego Dnia Kobiet :D

Mówisz, no to się nie spieram, wiesz lepiej! W takim razie mocno trzymam kciuki za powodzenie :tak::tak::tak:!!! No i zdrówka życzę dla dzieciaczków...

Ms.Marple, no nie wiem. nie wiem :-D:-D:-D... Ale to bardzo dziwna sprawa :szok:;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO NAM Z OKAZJI DNIA KOBIET A PRZEDE WSZYSTKIM JAK NAJMNIEJ PROBLEMÓW Z NASZYMI FACETAMI :-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie :-):-)
wszystkigo najlepszego z okazji dnia kobiet!!!

ciezka noc za mna....budzily mnie co chwile jakies bole..... niewiem za bardzo co to bylo ale niepozwolilo sie wyspac :no::wściekła/y:

teraz to bede czesciej zagladac do Was bo z domku to juz zadko wychodze....

dzień doberek:-) Wszystkiego naj naj naj z okazji Dnia Kobiet!!!!!
ms.marple co ty powiesz???:szok: Lola też wczoraj obściskiwała się z pewnym Jegomościem;-):-D
Camomile bezpiecznego lotu i udanego pobytu w Pl:blink:
idę na kawusię i śniadanko a potem poświętować:-p

hej laseczki
wszystkiego najlepsiejszego z okazji dnia kobiet :):):) oby sie nam udal !!!!!!!
hemmm witam nowe forumowiczki :):):)
hmmmm Megann jak Cie poznam to uwierze i sproboj nas zrozumiec.....
Ms.Marple ojjjj Adasko to maly kasanowa ja widze hihihihii i Lola sie mu poddala hihihihi jesli dobrze zrozumialam hihihihi
Krycha no to mialas nocne przeboje hihihihi kamerke w sypialni zamontujcie hihihihi
hmmm Jula narazie jedna kupke mi dzisiaj zrobila wiec moze sie polepsza ale i tak wieczorkiem do szpitala do mojej mamuski na usg ide wiec wezme ja ze soba i ja ktos ogladnie :) teraz moj lobuziak dorwal sie do wujkowej szuflady i wyciaga majtek po majtku hihihihihi i ma przy tym niezly ubaw hihihihi

Hej mamusie.
Ja wczoraj tez przesadzilam z powietrzem i dzis mnie gardelko boli..
Dzindusia zaczyna sie juz?Skurczyki pewnie mialas..
Pedze na sniadanko,niepowiem ze kawke bo w ciazy nie pijam bo mi szkodzi.Dzis w ramach dnia kobiet do fryzjera ide hihi wloski sobie farbne bo nie farbowalam od poactku ciazy jessu 4 miesiace!
Milego dzionka!

Dziendoberek mamusie

Widze ze nie tylko ja wczoraj przesadzilam z dworkiem moje dzieciaki teraz zasmarkane chodza

sorki mamusie ze sie tak rzadko pokazywalam ale wracam do formy i mam nadzieje ze bede czesciej

reklama
W odpowiedzi na liczne pytania kiedy wyjechalam do polski ? przedwczoraj wieczorem w sobote

wracam do Limerick 21 marca juz nie moge sie doczekac na spotkanie laski

Wszystkiego najlepszego wszystkim mamą oraz ich pociechą z okazji dnia kobiet

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry