reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Czesc dziewczynki.Biedna Megan...Jestem wszoku naprawde, trafil ci sie normalnie konowal!! Jak mozna wypuscic ze szpitala kobiete prawie bez wod plodowych.Ja juz mowilam ze mi wody sie saczyly a lezalam pod kroplowka i dostawalam antbiotyki!!! Taka jest prawidlowoSC!! Ja w takim przypadku zarzadalabym od niego potwerdzneia pisemnego ze nic min ie grozi!!! Potem jak nie daj boze sie cos stanie to on raczki w kieszen??? Skandal! W kazdym razie trzymamy kciuki i bedie dobrze!!!!

no to jestem!!
mam się przygotować do szpitala,bo nie wiadomo ile będę leżeć!!więc postanowiłam do Was jeszcze napisać!!do szpitala stawie się dziś lub jutro rano!!
polska lekarka była zdegustowana tym co się stało!!
stwierdziła,że rzeczywiście to pękł pęcherz płodowy ale główka dziecka zatamowała dalsze wypłwanie!!
ubyło mi zaledwie 1,5 l wód więc nie mam się co martwić!!ale jeśli w najbliższym czasie nie dostane oxytocyny to ich tam rozniose!!
powiem konradowi,żeby czasami skrobną coś na forum w moim imieniu!!buziaczki

Meegan trzymamy kciuki!!
Aga, czy ty zaciazylas? Co to ta fasolka ???!!!!
Weszlam na te stronke z ciekawosci oczywiscie heheh na przyszlosc ale nie wiem jak szukaC.Daj wskazowki!!!!

Ostatnia edycja:
gastone nie zaciazylam( chyba) jak na razie mi nic o tym nie wiadomo.....a ten link zrobilam bo dziewczyny na poronirniach gdzie sie udzielam zrobily sobie i ja jak wchodze to nic nie widze i zrobilam zeby one zabaczyly czy w moj link wejda i zobacza...okazalo sie ze one widza a ja nie....a ten link kazaly mi zostawic....jak @ przylezie to skasuje ....stwierdzily ze moze nie bede musiala usuwac hehehhe
poza tym w poniedzialek zdaje sie mam egzamin i jak przejde to bede pracowac....wiec jakos tak nie wypada zaciazyc hehhe

reklama
Do góry