reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Cześć kobitki, słoneczko świeci!!!
Magda wszystko się ułoży, trzymam kciuki!
Gusia, zajrzałam na blog-śliczna córunia!:-)

reklama
słoneczko świeci i daje mi siłe na dzisiejszy dzień!!
nastrój mam niezły,latam ze ścierą jak opentana!!
nazbierałam 2 worki ciuchów, wktóre nie ukrywajmy już nigdy się nie zmieszcze!!
stoją tak przy drzwiach i patrzą na mnie!!heh te sentymenty!!a tak serio!!ładnie dzisiaj,ale mnie na zewnętrzny dzisiaj nie ciągnie!!chcę aby na mój pobyt w szpitalu w domu było wszystko wysprzątane wyszykowane!!
właśnie rozłożyłam drugie łóżeczko dla Caroline!!
więc jak jeszcze trochę ogarne wszystko będzie już gotowe dla mojej małej córci!!

nastrój mam niezły,latam ze ścierą jak opentana!!
nazbierałam 2 worki ciuchów, wktóre nie ukrywajmy już nigdy się nie zmieszcze!!
właśnie rozłożyłam drugie łóżeczko dla Caroline!!
więc jak jeszcze trochę ogarne wszystko będzie już gotowe dla mojej małej córci!!

hehe, masz klasyczny syndrom wicia gniazda, ale Cię dopadło!:-D

zabić nie zabiło choć mocno przeciążyło!!ale dzisiaj jakoś o tym nie myśle!
co do wicia gniazdka to fakt!!w poprzednich ciążach też tak miałam i ok tyg pózniej było już po wszystkim!!
ale przyznam się bez bicia musiałam się przespać jednak zamało naładowaną baterie miałam!!susanaah spała więc i ja oko przymkłam ale teraz się poprawiam i lece dalej!!trochę jeszcze przede mna

dzięki aga za pozdro;)
a ja bym się właśnie czegoś pouczyła hihi, oj jak dawno nie zdawałam żadnych egzaminów!:-)
póki co męczę się z usypianiem mojej małej-wulkan energii, mówie Wam!! to dziecko chyba nigdy się nie męczy, echh...
aaa, mowilam Wam, ze moja mama się poważnie przymierza, zeby na stałe osiąść w IE? modlę się tylko, żeby się z moim mężem nie pozabijali, jak się zdecyduje na ten krok:-D

reklama
Do góry