reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam wieczorową porą

mój dzieć już od pół godziny wykąpany śpi :-D:-D taki padnięty był dzisiaj:-D
ale i ja padnięta więc niedługo pójdę w kimono:blink:

kamcia i inne babki
bbaaaardzo żałuję że na zlocie z Wami nie pokawkuję:-(niu szkoda mi :-(

a ty drozdusia na 3 miesiące lecisz do PL?:szok::szok: dobrze zrozumiałam?:confused: raaaju oszalała dziewczyna:cool2:

ms.marple dobrze zrozumiałaś:tak: sama nie wiem jak to wytrzymam bo dla mnie dwa tygodnie to max:sorry2: ale cóż,siła wyższa.tak wyszło bo chcę się z bratem zobaczyć,a on przyjedzie z Holandii w czerwcu,no i muszę z kimś wracać a mamcia moja wcześniej urlopu nie dostanie.no i trochę chcę poodwiedzać rodzinki tej dalej mieszkającej bo jak jestem na dwa tygodnie to nigdy nie ma czasu-jedynie spotkam się z tymi na miejscu :dry: no i chcę zabrać dzieciaczki moje nad morze na parę dni:blink: a mój mężulo zajmie się w tym czasie remoncikami:tak: więc na co mi tutaj siedzieć w tym bałaganie,kurzu i gruzie:confused::baffled: ewakuować się trzeba i wracać na gotowe:-D

Laski wchodzcie na watek Spotkanie i wszystkiego sie dowiecie.
Drozdusia ja to wytrzymam max 3 tyg w Polsce i teskni mi sie za IE a co dopiero 3 miesiace.

reklama
Do góry