reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Marta-nudno,co?;-):-)
ja Wam tu jeszcze nie zyczylam milego poniedzialku,wiec sie poprawiam:tak:My tu buszujemy,bo mezowie pracuja..:-(Ale jak juz pisalam BB tez rodzina;-)
u Was tez tak wieje?masakra jakas..

Marta-nudno,co?;-):-)
ja Wam tu jeszcze nie zyczylam milego poniedzialku,wiec sie poprawiam:tak:My tu buszujemy,bo mezowie pracuja..:-(Ale jak juz pisalam BB tez rodzina;-)
u Was tez tak wieje?masakra jakas..

tia u nas tez wieje i gwizda w kominie:szok::szok: straszna ta pogoda ,humor psuje:baffled::baffled::baffled:

Kornelka jak mamy cie zagadywac jak nawet sie nie przedstawiasz ,nic o sobie nie mowisz?? :confused::confused::confused: podziel sie z nami slodka tajemnica i napisz cos wiecej o swojej osobie:tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p

MartaF - mowisz?;-):laugh2:
ja to sie balam spac w nocy przez ten wiatr:no:Mamy sasiadow tylko z jednej manki,z drugiej szczere pole i tak pi.. [wieje] ze :szok:A. jest w Oranmore i mowi ze tam takich wiatrow niet:no:Ale zauwazylam ze tu jest duuuzo zimniej zawsze niz np. w Galway-przez te pola:eek:Wioski mi sie zachcialo to mam:eek:

madbebe mówie mówie:-D:-D\
u nas tez wiatrzysko:baffled:ale w nocy spałam jak małe dziecko,Szym wstał o 4:-Dale poszedł spac o 22:baffled:jak nigdy:no:

No pogoda dzisiaj typowo dyngusowa. Ale mi jest wesoło i nawet tanecznie:-D Na jakieś szaleństwo mi się dzisiaj zebrało a to może dlatego że laseczki mi smaka na disco narobiły:-D:-D

Hejka
U mnie na wiosce tez pizga jak w ...... na ogrodzie wichura na 102:szok::baffled:
ja co prawda T miałam dzis w domu ale ja spalam prawie poł dnia tak jakoś:-p
Uśmialam sie za to wieczorem < mały nie lubi prysznica> jak Michała mylam tak ma szybko pod prysznicem to oczywiście wrzask pisk itd, ubrałam go wszystko ładnie pięknie, amelka sie myla wchodze do lazienki a on:szok: w piżamce z nia pod prysznicem:-D:-D:-D:-Dchyba sie przekonał jak zobaczył że Amelka sie bawi i to nic strasznego. Za to potem płakał mi z 40 min jak zabawa musiała się skończyć;-)

reklama
Kornelka jak mamy cie zagadywac jak nawet sie nie przedstawiasz ,nic o sobie nie mowisz?? :confused::confused::confused: podziel sie z nami slodka tajemnica i napisz cos wiecej o swojej osobie:tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p

kasia limerick - ja juz zagadywalam pare dni wczesniej ale jak sie nikt nie chce odzywac to co mam pisac na sile i przedstawiac siebie wiecej ? jak sie poznam z dziewczynami i sie troche rozkreci to napewno napisze cos wiecej o o sobie a narazie nie widze potrzeby

Do góry