reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

witam;-)

Kasiu łącze sie z tobą w bólu:baffled:wczoraj wróciłam z Dublina o 1 w nocy i chce spac!!!!!:sorry2:no ale mocna kawka powinna pomóc:dry:

Aga w odchudzaniu nie jesteś sama bo mi 5kg przybyło i teraz sie głodze:sorry2:aż mi kichy skręca:baffled:

miłego dnia laseczki:cool2:

reklama
witam poswiatecznie!
ja tam z kawka i ciastem od rana,o kg bede sie martwic jak mi sie ciasto skonczy:-D
U nas tak lalo wieczorem ze:szok:A. mowi ze sie poziom rzeki niebezpiecznie podniosl wiec jak tak dalej pojdzie..:no:nie chce myslec ani krakac:no:
kornelka-a jak chcesz sie z nami poznac nie piszac nic o sobie,bo chyba na tym 'poznanie'polega..:confused:
lubiczanko - jak zamrazasz ciasta?bo mi 2 makowce sie ostaly:dry:

Milego dnia wszystkim!
martaF-ja tam mysle ze takie glodzenie to 1szy krok do efektu jojo.Proponuje jesc normalnie, z tym ze do 18tej.Powodzenia bo ja jem najwiecej wlasnie po 18tej,dosiadajac sie do meza
:-D

Lubicznka no i wlasnie dlatego ciagle jestem na tej diecie proteinowej:);-)troche udalo mi sie zgubic ,ale do celu ,ktory sobie zaplanowalam to zostalo mi jeszcze duuuuuuuzo:szok::baffled:ale nie poddam sie:tak:i licze ,ze mi sie uda .bo nie jest to jakis bardzo odlegly cel:blink:
Nawet w swieta sie nie ugielam i zadnego obzarstwa nie bylo:cool2:w moim wieku niestety juz nic nie przychodzi tak latwo:baffled:
MartaF masz racje....w grupie zawsze razniej.....i prawda jest to co napisala madbebe...glodzenie sie efektow nie przyniesie niestety:(

Ostatnia edycja:
kurcze a moja jajcara mala to ogolnie spi w nocy ,tylko raz na jakis czas zalapuje nocne wariacje i tak ja trzyma przez kilka dni i pozniej juz znowu jest spokój ,ale kilka dni musi pokazac na co ja stac:))) wiec hmmmm musze przeczekac znowu az jej przejdzie:))) co najsmieszniejsze zapalilam jej dzisiaj swiatlo i se mysle ze jak bedzie miala jasno to bedzie ok,a ona w ryk ,wiec zaczelam do niej gadac to zadowolona na 102,po chwili cmyknelam do lozka a ona w ryk,wiec sie nie dalo jej oszukac i prowadzilysmy babskie pogaduchy 2 godziny i 50 minut,tylko co ona z tego zapamieta / ;))))))

Aga-plissss-w jakim "moim wieku"osiemnastka ledwo stuknęła i takie marudzenie;)
Madbebe-zawijam w folię spożywczą i myk do zamrażary...Tylko nie wszystkie można-ale akurat makowiec jak najbardziej:)
Marta-wsółczuj ę nocnej jazdy:/
Kasiu-ja też sobie tak lubię z moimi Szkrabami podyskutować:)

dzień doberek:-) ja też obżarta na maksa:shocked2: w sumie u nas po jedzeniu świątecznym pozostało tylko wspomnienie:sorry2: poszło wszystko-no może trochę bigosiku zostało:nerd:
ms.marple pogoda rzeczywiście mało spacerowa ale jak narzekasz na nudę to zapraszam do mojego fikolandu;-)
idę na śniadanko,potem kawusia i chyba trochę chatkę ogarnę:-p

Witam:-) POgoda fakt pozostawia wiele do życzenia ale cóż zrobić. Możemy tylko czekać na lepszą:-)
Ja również piję kawkę mimo że dziś wstaliśmy przed 9:szok: I to chyba było dla mnie za długo bo strasznie mnie muli.
Kasia no to masz psiapsiółę jak się patrzy;-) Szkoda tylko że tak w nocy jej się zbiera na rozmowy. Ale u dzieci ze snami jak z kalejdoskopem. Nigdy nie wiesz co Ci maluch wywinie.
I niestety podzielam pogląd Aine.

Witam po swietach :)
rzeczywiscie pogoda nas nie dopieszcza . dobrze , ze obiad mam gotowy bo mam malego lenia dzisiaj . wypije kawke i musze troszke w domku porobic i do sklepu :/milego dnia zycze . ( witamy nowa forumowiczke ) :)

reklama
Do góry