reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hellol :)

madziakowalik ja tez polecam Ilone wlasnie sie u niej obcielam :)jak zrobie jakies foty to powrzucam :p

martaf kochana Ty to masz siedem swiatow :( a maluszka to mi szkoda niesamowicie :( duzo zdrowka duzoooo ! :) :*

a my dzis spedzilismy popoludnie na placu zabaw :) fajniutko bylo Nadinka sie wyszalala :)

babkii pozniej wpadne buziakujee :)

reklama
Witam sie
ale wczoraj bylo cieplutko a ja dyszalam jak slon
strasznie szybko sie mecze w tej ciazy

Marta zdrowka dla syncia bidulek

Niedlugo rok szkolny sie konczy i trzebaby bylo gdzies sie wybrac do puki jesze moge sie ruszaac:-D:-D:sorry2:

Witam sie
ale wczoraj bylo cieplutko a ja dyszalam jak slon
strasznie szybko sie mecze w tej ciazy

Marta zdrowka dla syncia bidulek

Niedlugo rok szkolny sie konczy i trzebaby bylo gdzies sie wybrac do puki jesze moge sie ruszaac:-D:-D:sorry2:

no tak z podwójnym brzuszkiem będzie trochę ciężko:tak::tak: ja byłam na urlopie w 26tc ale muszę przyznać, że ledwo się już gramoliłam i na plaży i do hotelu,a wszędzie było pod górkę:dry::dry: i w samolocie ciężko, nóżyska spuchły jak banie

ale w pierwszej ciąży to nad ocean jeździłam prawie do końca bo miałam nadzieję, że mi już dziecko wytrzęsie i wcześniej wyjdzie:-D:-D:-D:-D
ale nic z tego nie wyszło:dry::-D

alex miałam spytać bliźnięta masz jednojajowe?

no tak z podwójnym brzuszkiem będzie trochę ciężko:tak::tak: ja byłam na urlopie w 26tc ale muszę przyznać, że ledwo się już gramoliłam i na plaży i do hotelu,a wszędzie było pod górkę:dry::dry: i w samolocie ciężko, nóżyska spuchły jak banie

ale w pierwszej ciąży to nad ocean jeździłam prawie do końca bo miałam nadzieję, że mi już dziecko wytrzęsie i wcześniej wyjdzie:-D:-D:-D:-D
ale nic z tego nie wyszło:dry::-D

alex miałam spytać bliźnięta masz jednojajowe?

No wlasnie moj M mowi ze musimy sie gdzies wybrac dopuki sie jeszcze sloniatkiem nie zrobilam:-)
A co do blizniat to powiem Ci szczeze ze nie wiem jak sie dowiedzialam to byl dla mnie taki szok ze nie bylam w stanie sie nawet o nic zapytac :blink:
ale 10.06 mam kolejna wizyte w szpitalu wiec sie wypytam wszystkiego :tak:

Dzień doberek :-)! Ło matko, co za ciśnienie :szok: głowa mnie boli, ręce i nogi napuchły :eek:, hm... Oliwa nadal zasmarkana, ale już glutki, więc myślę, że szybko się uporamy z tym katarem! Tylko w nocy nam coś fisiowała, budziła się co jakiś czas, chciała w łóżeczka wychodzić, może Jej za gorąco było :confused:...

Ale się dziś znerwiłam :dry: wywiesili nam w budynko info, że nie możemy wieszać prania na balkonach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: noż kurczaki pieczone to na ca mnie ten balkon?????? Przecież aż żal kisić w domu jak taka pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Czasem mam dość tego apartamentu i chętnie bym się stąd wyniosła, ale nam się już nie opłaca :no:...

Justysia21, ucałuj mocno od nas Juleczke!!! Wszystkiego najlepsiejszego dla Niej :tak::-):-D

Muszę się kawy napić, bo mi zaraz łeb pęknie! Któraś chętna? To poczęstuje i ciacho się znajdzie ;-)....

reklama
Ach chcialam sie jeszcze pochwalic ze dzisiaj zapisalam Nikodema do szkoly i od wrzesna zaczyna edukacje a jak mu to powiedzialam to az skakal z radosci ( ciekawe czy za pare lat bedzie tak samo ????????/;-) chyba nie:-) )

Do góry