Czesc dziewuszki.Ja mam zapal od samego rana hih i chce mi sie piec! Co do mikserka kupilam go w Currys.Ale tylko tam sa w takiej cenie.Wszedzie w innych sklepach sa prawie po cztery stowki.Ten na zdjeciu kosztuje 600 ale ja mam bialy, wic tanszy bo wiadomo placisz za chrom heheh. Polecam wam bardzo taki mikserek.Moja znajoma ma taki i naprawde zadowolona mega.Ja jak juz mowilam mam dobry mikser, ale czasem sie denerwuje jak mam cos zrobic bo w jeden rece mikser, w drugiej cos w reku do dodawania, a przy nodze dziecko heheh.A tak wlaczasz sobie, on chodzi a ty chodzisz po kuchni i szukasz kolejnych skladnikow hiih.
No dobra biore sie za robote, ide gotowac postna grochowke (postna bo bez bekonu)i miesko dla misia, sprzatanko, pranko, ostatnie podrygiwania w myciu garow (hurrra) i moze upieke chleb.Musze znalezc tylko swoja ksiazke z przepisami heheh.Aaa Meganty sie chwalilas ostanio ze robilas jakies paszteciki czy jakies kieszonki.Chcialabym wykorzystac farsz z kapusty i z grzybow, ale niegdy nie robilam zadnych pasztecikow czy czegos takiego.Chcialabym to zamrozic.Ale nie mam pojecia czy to trzeba upiec i zamrozic czy takie ciasto z farszem surowe zamrozic? I jak dlugo moge to mrozic.Megan dawaj mi tu instrukcje!!!!