reklama

Mamy z Limerick

hejka dziewczynki:-)

mam małe ogłoszenie hihi- firma, w której pracuje mój mąż, poszukuje faceta na stanowisko programisty Java, moze znacie kogoś? może mężuś którejś się rozgląda za pracą?;) rozgłaszamy to, bo u Rafała w robocie jest tak, że jak on kogoś poleci na stanowisko i ta osoba dostanie pracę, to Rafi dostaje 2 tys.! od nowego roku by była ta praca.

reklama
a ja właśnie w trakcie farbowania włosów,bo kiedy przy mojej przyszłej ferajnie będę miała na to czas!!w sumie nie ja farbuję tylko zawsze robi mi to mój Książe!!
zresztą mam jakąś potrzebę zrobienia czegoś z sobą-to normalny syndrom(bynajmniej u mnie)kończącej się ciąży!!
a czemu nie u fryzjera??bo mi szkoda kasy(na pasemka i do ścinania chodzę do fryzjerki)ale na farbę poprostu mi szkoda!!zresztą Książe pomagał w zakładzie swojej siostry(zaje...ista fryzjerka,niestety w Pl i nie chce tu przyjechać,bo prowadzi własny salon i jej się nie opłaca!!)
także zmieniam swoje image!!:-Dzobaczymy co mi z tego wyjdzie!!jestem już po regulacji brwi(też robi to Książe)tylko gorzej z depilacją nóg bo ja nie mam jak się wygiąć!!więc póki co hoduje na nogach fretkę!!!
no nic,,,idę spłukać farbę!dam znać co ze mnie wyszło!!może będę miała takie oczy jak to:szok:

dzień dobry!!!
nie pytajcie czy ja cierpie na bezsenność!!to moje kochane dziecko myśli o tym,abym zbyt długo nie leżała w betach!!
włosy wyszły piękne-fioletowe!!
miłego dzionka życze i idę się bawić z tą moją cholerą

jeszcze tylko małe pytanko!czy wiecie może,gdzie tu jest jakieś centrum rozrywki dla takich maluchów??
słyszałam,że coś takiego istnieje,że jest tam basen z kulek itp!ale nie pamiętam od kogo słyszałam!!a chętnie polazłabym z moim szogunem,bo ostatnio energia ją rozpiera zabardzo

Tak Aniu ponoć to fakt,że ja też nie umiałam na miejscu usiedzieć jako dziecko!!ale moja mamka i tak mówi,że susanaah jest większy rozrabiak!!!
ale teraz i ja się trochę uspokoiłam bo to już czas żeby trochę zwolnić!!!hehe
nadal szukam tego centrum rozrywki!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry