Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hejka. W pierwszych dwoch ciazach nawet dobrze nie wiedzizlam co to czop sluzowy haha a teraz odszedl mi doslownie na 3 godziny przed rozpoczeciem sie skurczy i byl przezroczysty jak bialko kurze z takimi niteczkmai krwi. Taki ksiazkowy czop :-)bylo tego sporo ze naprawde nie mialam zadnych watpliwosci ze to czop.
megan kolyske tez widzialam , fajniutka
Mam jeszcze pytanko. Dziewczyny ktorych dzieci maja IRL paszport. Czy rejestrowalyscie tez swoje dzieciaczki w polsce? I jak to ogolnie wyglada bo jednak w paszporcie narodowosc jest wpisana irish .?
Jesli nie zarejestruje teraz to czy mozna to zrobic w kazdym momencie? Np za kilka lat i czy nie bedzie z tym zwiazanych zadnych problemow w polsce? A jesli zarejestruje to jak to wtedy wyglada z obywatelstwem. Dostaje polskie czy jak i czy wtedy musze wyrabiac paszport polski? Bo chyba z tego co wiem to polska nie zezwala na podwojne obywatelstwo. Tak pytam orientacyjnie na przyszlosc![]()