reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka. W pierwszych dwoch ciazach nawet dobrze nie wiedzizlam co to czop sluzowy haha a teraz odszedl mi doslownie na 3 godziny przed rozpoczeciem sie skurczy i byl przezroczysty jak bialko kurze z takimi niteczkmai krwi. Taki ksiazkowy czop :-)bylo tego sporo ze naprawde nie mialam zadnych watpliwosci ze to czop.

megan kolyske tez widzialam , fajniutka :)

Mam jeszcze pytanko. Dziewczyny ktorych dzieci maja IRL paszport. Czy rejestrowalyscie tez swoje dzieciaczki w polsce? I jak to ogolnie wyglada bo jednak w paszporcie narodowosc jest wpisana irish .?

dziewczyny wlasnie odebrałam orbitreka:-) trzymajcie kciuki, żeby mi wystarczyło silnej woli do ćwiczeń!!! Beakta ty zachwalałaś, napisz czy faktycznie efekty przynosin i jakie-może to będzie dodatkową zachętą...Muszę , po prostu muszę zrzucić rochę sadełka, czuję się jak w nie swoim ciele-zawsze byłam w miarę szczupła a tu nagle po ciąży...a nie powiem ile:-D

Hejka. W pierwszych dwoch ciazach nawet dobrze nie wiedzizlam co to czop sluzowy haha a teraz odszedl mi doslownie na 3 godziny przed rozpoczeciem sie skurczy i byl przezroczysty jak bialko kurze z takimi niteczkmai krwi. Taki ksiazkowy czop :-)bylo tego sporo ze naprawde nie mialam zadnych watpliwosci ze to czop.

megan kolyske tez widzialam , fajniutka :)

Mam jeszcze pytanko. Dziewczyny ktorych dzieci maja IRL paszport. Czy rejestrowalyscie tez swoje dzieciaczki w polsce? I jak to ogolnie wyglada bo jednak w paszporcie narodowosc jest wpisana irish .?

U mnie tezbylo identycznie, odpadl przed porodem.
Beata ja nie rejestrowalam malego w Pl.To zalezy od ciebie.:-)

Jesli nie zarejestruje teraz to czy mozna to zrobic w kazdym momencie? Np za kilka lat i czy nie bedzie z tym zwiazanych zadnych problemow w polsce? A jesli zarejestruje to jak to wtedy wyglada z obywatelstwem. Dostaje polskie czy jak i czy wtedy musze wyrabiac paszport polski? Bo chyba z tego co wiem to polska nie zezwala na podwojne obywatelstwo. Tak pytam orientacyjnie na przyszlosc:)

cześć dziewczynki:-)

Muszę tu zrobić reklamę tej babeczki, u której zamówiłam jedzonko na Wigilię-moze pamiętacie, pisałam wcześniej. Zamowiłam na dziś do spróbowania serniczek z brzoskwiniami jej wyrobu-no po prostu kobieta wymiata!! nawet lepsze niż u mamy hihih.I na dodatek niedrogo , i jeszcze do domu dowożą!
"Polskie Dania Robi Ania"-tak to się nazywa, naprawdę polecam, jeśli będziecie miały niespodziewanych gości, mało czasu lub po prostu nie będzie się Wam chciało gotować, dzwoncie do Ani!mnie i męża już kupiła tym sernikiem;) pyszne, świeże, pulchne, no i nie czuć tej chemii, co w irlandzkich wyrobach.

macie tu link do jej konta na NK:
Logowanie do nasza-klasa.pl

Ostatnia edycja:
Jesli nie zarejestruje teraz to czy mozna to zrobic w kazdym momencie? Np za kilka lat i czy nie bedzie z tym zwiazanych zadnych problemow w polsce? A jesli zarejestruje to jak to wtedy wyglada z obywatelstwem. Dostaje polskie czy jak i czy wtedy musze wyrabiac paszport polski? Bo chyba z tego co wiem to polska nie zezwala na podwojne obywatelstwo. Tak pytam orientacyjnie na przyszlosc:)

Nie mam bladego pojecia.Ale z jednym sie nie mylisz, Polska nie zezwala na podowjne obywatelstwo.Tylko kto tego przestrzega? Sa ludzie, ktorzy maja kilka obywatelstw i co??\
Beata ja ci nie pomoge...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry