reklama

Mamy z Limerick

reklama
A ja w koncu chyba te zmywarke bede miala.Szafka w koncu rozmontowana, no ale bez niespodzianek sie nie obylo.Wyobrazcie sobie ze odplyw ktory byl przygotowany pod zmywarke, jest zasypany cementem.Jekies pytania?? Chcielismy juz sami sobie zamontowac te chrzaniona zmywarke, bo facet mowi ze przyjedzie np w czwartek a przyjezdza dwa tygodnie pozniej.No coz.Ale okazalo sie ze bez hydraulika sie nie obedzie bo takie kolanka do zmywarek ma tylko hydraulik.No coz.. w koncu przyjechal.No i ..pojechal.Po kolanko.Mowil ze bedzie za pol godziny..minelo poltorej.Zmywarka ma byc we wtorek a bedzie pewnie w poniedzilek.Przyszly.Jezu ..jacy oni sa leniwi.AAA no i jeszcze jeden banal, wiecie ze nie tylko sa podwojne krany? Pralka ma dwa wejscia do pobiernia wody.Nie jeden kranik jak u nas w PL.Tylko dwa.Jeden na ciepla wode, drugi na zimna.Jakies pytania? Po co na ciepla jak ciepla trzeba grzac? To co do kazdego prania mam grzac wode?? Teraz juz wiem dlaczego moje pranie z gotowaniem nie dopieroalo sie tak jak w PL. Woda sie grzeje w pralce ale maxymalnie do 40 stopni.Podobno pralki z grzalkami to nowosc!!! Haaaa hahah oni sa wiecej niz 100 lat za murzynami!Nie moge..normalnie nie moge!

Ostatnia edycja:
to ja też już wiem czemu mi pranie po córci się nie dopiera!!!!!
a co do mycia auta to my w garażu!!na dworze bym zamarzła i auto też!!idę resztę lampek świątecznych wieszać!!
a jak tam święty??przyszedł do Was???

Wyobrazcie sobie ze odplyw ktory byl przygotowany pod zmywarke, jest zasypany cementem.
hahaha ale sie usmialam ,dobre normalnie. To tylko w Irl mozna spotkac.

A jesli chodzi o pralke to mialam dokladnie to samo rok temu. Zepsula mi sie pralka wiec moja wlascicielka kupila mi nowa no i sie wlasnie okazalo ze stara pralka miala dwa podlaczenia a nowa porzyjechala z jednym. Czyli pewnie ma juz ta nowosc czyli grzalke :-):-):-) no ale to nie tak prosto...bo okazalo sie ze kranik z ciepla woda jest nieszczelny i cieknie wiec tzreba wymienic tylko ze tu wymienia sie takie sprawy niezakrecajac glownego kurka hehe. Tez pewnie czekalabym na hydraulika tylko dobrze ze mam kolege-zlota raczke(ps.Gosia- Elki maz):) ktory takie sprawy robi na poczekaniu :)

A ja w koncu chyba te zmywarke bede miala.Szafka w koncu rozmontowana, no ale bez niespodzianek sie nie obylo.Wyobrazcie sobie ze odplyw ktory byl przygotowany pod zmywarke, jest zasypany cementem.Jekies pytania?? Chcielismy juz sami sobie zamontowac te chrzaniona zmywarke, bo facet mowi ze przyjedzie np w czwartek a przyjezdza dwa tygodnie pozniej.No coz.Ale okazalo sie ze bez hydraulika sie nie obedzie bo takie kolanka do zmywarek ma tylko hydraulik.No coz.. w koncu przyjechal.No i ..pojechal.Po kolanko.Mowil ze bedzie za pol godziny..minelo poltorej.Zmywarka ma byc we wtorek a bedzie pewnie w poniedzilek.Przyszly.Jezu ..jacy oni sa leniwi.AAA no i jeszcze jeden banal, wiecie ze nie tylko sa podwojne krany? Pralka ma dwa wejscia do pobiernia wody.Nie jeden kranik jak u nas w PL.Tylko dwa.Jeden na ciepla wode, drugi na zimna.Jakies pytania? Po co na ciepla jak ciepla trzeba grzac? To co do kazdego prania mam grzac wode?? Teraz juz wiem dlaczego moje pranie z gotowaniem nie dopieroalo sie tak jak w PL. Woda sie grzeje w pralce ale maxymalnie do 40 stopni.Podobno pralki z grzalkami to nowosc!!! Haaaa hahah oni sa wiecej niz 100 lat za murzynami!Nie moge..normalnie nie moge!

:-D:-D:-D ech, Iryski....

hahaha ale sie usmialam ,dobre normalnie. To tylko w Irl mozna spotkac.

A jesli chodzi o pralke to mialam dokladnie to samo rok temu. Zepsula mi sie pralka wiec moja wlascicielka kupila mi nowa no i sie wlasnie okazalo ze stara pralka miala dwa podlaczenia a nowa porzyjechala z jednym. Czyli pewnie ma juz ta nowosc czyli grzalke :-):-):-) no ale to nie tak prosto...bo okazalo sie ze kranik z ciepla woda jest nieszczelny i cieknie wiec tzreba wymienic tylko ze tu wymienia sie takie sprawy niezakrecajac glownego kurka hehe. Tez pewnie czekalabym na hydraulika tylko dobrze ze mam kolege-zlota raczke(ps.Gosia- Elki maz):) ktory takie sprawy robi na poczekaniu :)
Szkoda ze nie wiedzialam. Ale pralka mi trzeszczy wiec pewnie trzeba bedzie kupic nowa , wtedy skorzystam z pomocy.
No a co do mojego siwtnego fachowca, zrobil kilka rrek, srata tata, i powiedzial ze bedzie .. w przyszlym tygodniu.Juz nie we wtorek, tylko w przyszlym tgodnoi , moze w srode..heheh dobre.Aja mu pogrozilam palcem i mowie ze musze miec zmywarke przed swietami!!!!A on tak tak:no: zabije jak tego nie zrobi, przysiegam!
Kurc\ze, kopne tego mojego lubego w koncu w dupe i tez przystroje dom.Pytam sie w kolko, kiedy kupimy ozdoby i choinke a on na to tak tak, w poniedzialek a potem mowi we wtorek a potem..i tak do niedzieli.Eh!!! Wybaczam mu tylko dlatego ze kupil mi zamrazarke i zmywarke:wściekła/y: Eh te chlopy!

Gastone to idz kochana na rynek kolo batmana, albo tam gdzie choinki sprzedaja wybierz choinke ktora ci pasuje i niech ci dowioza do domu. Ja tak robie :), bo gdybym miala liczyc i czekac na mojego chlopa to moze choinka i by byla...ale na wielkanoc:)

a ja mam już choineczkę!!ale niestety sztuczną,ze względu na Susanaah!!to mały szogun,nigdy nie wiadomo na jaki pomysł wpadnie!!ostatnio zjadła ozdobne papryczki z mojego drzewka!!bombki też zdejmuje,więc dla bezpieczeństwa dałam sobie spokój z żywą!!
dobra idę się nacieszać Księciem,bo on jutro do roboty!!!dobrego wieczorku!!

Gastone to idz kochana na rynek kolo batmana, albo tam gdzie choinki sprzedaja wybierz choinke ktora ci pasuje i niech ci dowioza do domu. Ja tak robie :), bo gdybym miala liczyc i czekac na mojego chlopa to moze choinka i by byla...ale na wielkanoc:)
Tia tak to ztymi chlopami bywa.Ale jutro kazalam wziasc wolne i jedziemy na mega zakupy!:tak:
A wlasnie Beata nie wiesz co sie stalo z batmanem? Wiem ze bardzo dawno temu zniknal ale ciekawi mnie dlaczego? Odlecial pewnie pomagac innym heheh
Milej niedzieli zycze!

reklama
kłaniam się nisko,o ile w moim przypadku z wielkim brzuchem to możliwe?!:-)(na dzień dzisiejszy jestem większa o całe 24 kg!!)
powiedzcie mi o co chodzi z tym batmanem,bo czuję się jakaś niekumata!!!
wczoraj była impreza pracownicza dunnesa!!i nas tam zabrakło:-)ale nie żałuję!!
wyobrazcie sobie 2 rzeczy!!

1.ja w gronie dziewcząt,które na tą impreze odchudzały się ostatnie 3 miechy!!w dodatku w wystrzałowych kreacjach!!a ja ....nie mniej sexy ale ja przez ostatnie 3 miechy przytyłam ok 10 kg:tak:

2.one wygłodzone i tak nic nie zjedzą z przystawek,bo im sukieneczki popękają!!a ja...mówiłabym tylko z pełną buzią!!!:-)
no i do tego nie miałam z kim Susan zostawić!chociaż może wytańczenie dobrze by mi zrobiło i w wieczorowej suknii wylądowałabym na porodówce??(chociaż wiecie,że oni nie tańczą tu tyle co się tańczy w polsce na imprezach)!!

miłej niedzieli życze!!ja do 16 tylko z moim diabłem,bo Książe poci się w robocie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry