Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahaha ale sie usmialam ,dobre normalnie. To tylko w Irl mozna spotkac.Wyobrazcie sobie ze odplyw ktory byl przygotowany pod zmywarke, jest zasypany cementem.
A ja w koncu chyba te zmywarke bede miala.Szafka w koncu rozmontowana, no ale bez niespodzianek sie nie obylo.Wyobrazcie sobie ze odplyw ktory byl przygotowany pod zmywarke, jest zasypany cementem.Jekies pytania?? Chcielismy juz sami sobie zamontowac te chrzaniona zmywarke, bo facet mowi ze przyjedzie np w czwartek a przyjezdza dwa tygodnie pozniej.No coz.Ale okazalo sie ze bez hydraulika sie nie obedzie bo takie kolanka do zmywarek ma tylko hydraulik.No coz.. w koncu przyjechal.No i ..pojechal.Po kolanko.Mowil ze bedzie za pol godziny..minelo poltorej.Zmywarka ma byc we wtorek a bedzie pewnie w poniedzilek.Przyszly.Jezu ..jacy oni sa leniwi.AAA no i jeszcze jeden banal, wiecie ze nie tylko sa podwojne krany? Pralka ma dwa wejscia do pobiernia wody.Nie jeden kranik jak u nas w PL.Tylko dwa.Jeden na ciepla wode, drugi na zimna.Jakies pytania? Po co na ciepla jak ciepla trzeba grzac? To co do kazdego prania mam grzac wode?? Teraz juz wiem dlaczego moje pranie z gotowaniem nie dopieroalo sie tak jak w PL. Woda sie grzeje w pralce ale maxymalnie do 40 stopni.Podobno pralki z grzalkami to nowosc!!! Haaaa hahah oni sa wiecej niz 100 lat za murzynami!Nie moge..normalnie nie moge!

ech, Iryski....Szkoda ze nie wiedzialam. Ale pralka mi trzeszczy wiec pewnie trzeba bedzie kupic nowa , wtedy skorzystam z pomocy.hahaha ale sie usmialam ,dobre normalnie. To tylko w Irl mozna spotkac.
A jesli chodzi o pralke to mialam dokladnie to samo rok temu. Zepsula mi sie pralka wiec moja wlascicielka kupila mi nowa no i sie wlasnie okazalo ze stara pralka miala dwa podlaczenia a nowa porzyjechala z jednym. Czyli pewnie ma juz ta nowosc czyli grzalke :-):-):-) no ale to nie tak prosto...bo okazalo sie ze kranik z ciepla woda jest nieszczelny i cieknie wiec tzreba wymienic tylko ze tu wymienia sie takie sprawy niezakrecajac glownego kurka hehe. Tez pewnie czekalabym na hydraulika tylko dobrze ze mam kolege-zlota raczke(ps.Gosia- Elki maz)ktory takie sprawy robi na poczekaniu
![]()
zabije jak tego nie zrobi, przysiegam!
Eh te chlopy!Tia tak to ztymi chlopami bywa.Ale jutro kazalam wziasc wolne i jedziemy na mega zakupy!Gastone to idz kochana na rynek kolo batmana, albo tam gdzie choinki sprzedaja wybierz choinke ktora ci pasuje i niech ci dowioza do domu. Ja tak robie, bo gdybym miala liczyc i czekac na mojego chlopa to moze choinka i by byla...ale na wielkanoc
![]()