reklama

Mamy z Limerick

reklama
czesc dziewuszki!!
ja dzisiaj miałam dzień na 150%obrotach!!kupiłam kołyskę,jest śliczna!!odwiedziłam znajomych(nie wiem kiedy teraz będę mogła gdzieś wyjść znowu-z maleństwem w zimno??niezbyt dobry pomysł)ogarnełam kuchnie,ale tylko kuchnię!!
teraz siedzię oglądam ciuszki,które dla maleństwa sprezentowała mi kumpela!!

odnośnie NK to jest to obrzydliwe!!może nawet sama zlikwiduję profil,bo coraz więcej dziwnych profili tam!!
miłego wieczorku życze

Witam. Klaudia lezy od tygodnia chora i przejela komputer ze nawet nie bardzo mam tu jak zagladac ale co wam powiem to wam powiem ze dzis rano....PRZYSZEDL PASZPORT !!!!!:-)

cześć laseczki!!!
beatka cieszę się razem z Tobą,mam nadzieję,że ja też jak już złożę dokumenty nie będę długo czakać!!
dzisiaj ciąg dalszy sprzątania!!zjadłam już całego ananasa ponoć ma coś w sobie co wywołuje skurcze!!a teraz idę wieszać lampki na oknach!!!
miłego dzionka

gastone prosze bardzo:
1,5kg mąki 0,5kg cukru 2 kostki tluszczu-1kostka masla jedna margaryny, 7 jaj, 1 sloik miodu 4 paczki przyprawy do piernika, 1 lyzka amoniaku, 1 paczka proszku malego ,3 lyzki kakao pol paczki mielonego cynamonu ,pol paczki mielonych gozdzików ,lyzka kawy mielonej, 1 sloik powidel. WYKONANIE:rozpuscic tluszcz z cukrem i miodem dodac do wszystkich skladników dokladnie wyrobic-TO MÓJ PRZEPIS:-) a ciasto sie robi dzien wczesniej.....
Dzieki bardzo!
Witam. Klaudia lezy od tygodnia chora i przejela komputer ze nawet nie bardzo mam tu jak zagladac ale co wam powiem to wam powiem ze dzis rano....PRZYSZEDL PASZPORT !!!!!:-)

wooow , szybko , no to teraz juz maz luz, tylko myslec o pakowaniu!

Megan zrob zdjecie kolyski i sie pochwal.

cześć dziewczynki... wracam do Was, wreszcie włączyli mi internet:)
a tak wogóle szykuje się na przyjecie mojego synka (łóżeczko, wózek.... torba do szpitala)....
ciekawe jak długo będę czekać...

reklama
Monia mów kiedy a idziemy rodzić razem!!!
ja już zwarta i gotowa!!dzisiaj mi wkońcu ciśnienie spadło więc mnie nie pokroją!!
także wymyśl jakąś odpowiednią date i idziemy razem na ogień!!!hihi
ja już jestem od dość dawna gotowa!!tzn torba łóżeczko,wózek wyprawka!!
wczoraj tylko ta kołyska mnie tak użekła!!wiem,wiem zdjęcie!!ale muszę trochę odgruzować mieszkanko bo szukam po pudłach ozdób na choinkę,mikołajków i światełek!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry