Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie napędziła ci stracha, że nie wspomnę o kłopocie
współczuję
wiem co mówię u mnie jeszcze trwa rozpakowywanie i nie wiem ile jeszcze potrwa
no ale ja nie w formie jestem , może jakbym brzucha nie miała to nawet by mnie to cieszyło

pewnie każda mama korzysta z pogody i wogóle....

U mnie tez nic powaznego - tak tylko na kontrole chce isc do gina bo juz planujemy drugie malenstwo;-) tak zeby rok po roku byly

a ostatnio druga,...
bardzo chcialabym miec dzieciaczki rok po roku Najpierw chce jednak zrobic podstawowe badania zeby sprawdzic jak bardzo mnie muj maluszek ''wyjadl'' 
a WY dlugo sie juz staracie??
mi zlecili odrazu to badanie Musisz uzbroic sie w cierpliwosc bo takie badanie troszke trwa Ja siedzialam w wszpitalu ponad 3 godzinki Bez jedzenia na czczo Masakra Warto zaopatrzyc sie w dobra ksiazke bo czas sie niemilosiernie dluzyno my już 7 miesięcy prawie... hehe jak Tylko Vi wyszła z brzuszka i przestało boleć..Ka.M'cia @ jeszcze nie mialam.... ale to nie znaczy ze w ciaze nie mozna zajsc... ale to czy plodnosc juz ''powrucila'' to sie dopiero okazebardzo chcialabym miec dzieciaczki rok po roku Najpierw chce jednak zrobic podstawowe badania zeby sprawdzic jak bardzo mnie muj maluszek ''wyjadl''
a WY dlugo sie juz staracie??