reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzieńdoberek

i ja dzisiaj się wybieram na waszą wieś pokawkować:tak::-D to już chyba ostatni mój wypad do porodu:baffled: jako, że kończę już z jazdą za kierownicą bo robi się to niebezpieczne:dry:

ale do mnie zapraszam na kawki :tak::-D

a wiecie wczoraj byłam na wizycie w maternity i zajęło mi wszystko z pobraniem krwi 20min:tak::tak:
ostatnio lekarz przepisał mnie do midwives clinic a tam poszło jak z płatka:-D:-D

Ostatnia edycja:
hejka babki :)

ms marple no to szybciutko sie wyrwalas z tamtad :) ja to wiecej niz godzine zawsze siedzialam Najwiecej czasu zajmowalo czekanie na lekarza ;/
no a z ta jazda musisz kochana teraz uwazac na serio ! :)

hejka babki :)

ms marple no to szybciutko sie wyrwalas z tamtad :) ja to wiecej niz godzine zawsze siedzialam Najwiecej czasu zajmowalo czekanie na lekarza ;/
no a z ta jazda musisz kochana teraz uwazac na serio ! :)

właśnie dlatego szybciutko bo nie czekałam na lekarza:tak: wszystkie badania robi położna:tak: na przeciwko pokoi lekarzy jest midwives clinik i tam urzędują położne i one robią to co lekarze :tak::tak:

ello:)
A ja chcialam sie pochwalic ,ze nam juz paszport irlandzi wyslali dla Mayki :)
aaaa i mielismy przeglad samochodu w srode i mielismy tylko opone do wymiany:):):):)
pozdrawiam serdecznie wszystkie:)
lece do obowiazkow,choc obiad juz mialam dzis zrobiony o 8.30!!!!!ale tak to jest jak sie wczesnie wstaje:)
no nic....milego dnia

hellol :)

moze jak bede teraz za jakis czas w ciazy to tez bede u midwifes czy jak to ta jest :)i pobyt na wizycie bedzie szybko zlatywal :)

noo aga Ty to szybciutko obiadzik mialas :))

pozdrowionka babecje :)

Czesc! dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was miala moze bakterie w moczu jak byla w ciazy ja niestety mam biore antybiotyk niestety nie mam pojecia co to za bakteria gdy pytam lekarza w szpitalu co to to mi odpowiada ze co czwarta kobieta w ciazy ma ta bakterie tylko pytanie co to za pakteria?

reklama
Dawno do was nie zaglądałam ale postaram się to niedługo naprawić. Jakoś ciężko mi się ze wszystkim ogarnąć. Jestem strasznie niezorganizowana :/ ale z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej.
A w szpitalu na sali leżałam z dwoma polkami :) mąż się śmieje że pewnie one też są z bb :-D Swoją drogą to nawet ciekawe :) może już dwie z was widziałam i nawet o tym nie wiem;-)

Do góry