reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hello baby :)

a zyje sobie i sie nie rozpakowalam aahh ale justysia wam moze powiedziec ze lekko w jeden dzien bym sie rozpakowala no ale mialam problemy i sie stety czy niestety nie udalo :(

a drozdi to ma chyba wozek abc design jak sie nie myle ale nie jestem szurrr :)

a tak w ogole jak sie rozpakuje uloze to zapraszam na hauz party :p zapraszam kazda z mam na kawke i ciacho :) moze staryy mi cos upiecze co jak co ale ciasta mu wychodza pyszne :)

pozdrawiam i buziakujemyyyy :)

reklama
witam wszystkich:-p
właśnie wróciłam od alex.. hihi ...
fajną miejscówkę znaleźli na wypoczynek:tak: widoki niesamowite, domki super..
no i jest co robić....:cool2:
dzisiaj wróciłam dopiero...
a tu pogoda do bani:dry: tam to było słonecznie:-D

hello baby :)

i od rana sie rozpakowalam z wszystkim :) i zakupy zdazylismy zrobic teraz okna jeszcze myje:p troszku pozno ale jeszcze widno :p Nadinka usnela dzis postekiwala mi dosc troszke ale wiecie dlaczego ... bo juz jej 13 zabek wychodziii :) moj babol ma ichjuz tak duzo :) A wychodzii jej wlasnie 3 jeczka na dole z prawej strony :) doslownie juz wyszla Niunka ladnie przeszla swoja pierwsza trojke aby kolejne wychodzily szybciutko :)

dzindusia mi rowniez milo bylo poznac zaprazam rowniez na kawke :)

camomile madzia a no pogoda strasznie senna ja laze jak zombie :(

buziakujemy :)))

reklama
Do góry