reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam witam

i juz sie melduje
Rzeczywiscie czasu malo mam , teraz jak pracuje to na wszystko nie mam czasu..:(

Takze bylam w szpitalu, 4 godziny stracone mnie to kosztowalo, myslalam ze zwariuje juz od tego czekania
Dzidzia jest jedna:) ma sie dobrze 15 tydzien sie juz zaczal a brzuchol wielki jak bym byla w 20stym!! porod mam na 8 lutego:) moze na walentynki prezent dostane:)

A ja gratuluje wszystkim dzielnym mamusiom GASTONE I JUSTYNKA WIELKIE GRATULACE!!!!!!

Aha a jesli chodzi o planowanie chlopca czy dziewczynki to chyba szanse sa marne bo prawdopodobiensto jes 50% na 50%
i to zalezy od tatusia plemnika ktory ma pol na pol plemnikow meskich i plemnikow zenskich i teraz od tego kiedy stosunek zachodzi bedzie chlopiec albo dziewczynka, przy czym plemniki meskie sa szybsze ale slabsze tzn ze krocej przezyja u kobiety czekajac na jajeczko, a plemniki zenskie sa wolniejsze ale wytrwalsze czyli dluzej przezyja w kobiecie czekajac na jajeczko i teraz jesli dokladnie znasz dzien i godzine jajeczkowania mozesz starac sie o coreczke albo chlopca w taki sposob ze jesli chcemy chlopca do stosunku musi dojsc odrazu przed jajeczkowaniem wtedy szybkie plemniki meski wczesniej dotra do jajeczka i bedzie chlopiec, a jesli chcemy dziewczynke to do stosunku musi dojsc dzien lub 2 przed jajeczkowaniem i wtedy wszstkie plemniki meskie nie przetrwaja tych 2 dni za to plemniki zenskie choc wolniejsze dotra do jajeczka i bedzie dziewczynka:):)

Bry! Jakoś nie mogłam się dziś zorganizować z niczym i dopiero teraz mam chwilkę na klikanie :eek::sorry:... Młoda wyspana, właśnie kończy obiadek, zaraz goście do nas zaglądną, więc zapowiada się miłe popołudnie :-D:-D:-D

Gosiulka, super, że z dzidzią wszystko oki :-)! A powiedz długo zamierzasz popracować? No i strasznie dług Cię przetrzymali w tym szpitalu :baffled: Wiem, że są kolejki i wszystko się tam toczy swoim życiem, ale 4 godziny to strasznie długo, wow :szok::eek: No i jaka data porodu, hm... Faktycznie, o ile dzieciątko będzie chciało współpracować to śliczny prezencik na Walentynki będzie dla Was :tak:

A ja miałam dziś okropną noc. Strasznie mnie brzuch bolał, nie mogłam się przekręcić z jednego boku na drugi, o wstawaniu nie wspomnę :baffled::eek::szok:! Jakoś tak dziwnie mi się Młody ułożył... Dobrze, że M mi pomógł, bo do kibelka wstać musiałam. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, bo oczy na zapałki mam normalnie... Zaraz kawuchę sobie jakąś zrobię, bom niekumata całkowicie :oo2:

Witajcie mamusie

Oj nie wyobrazacie sobie co ja wczoraj przezylam

przedwczoraj wieczorwm moj syn gral w pilke na podworku i zlamal reke:szok::szok::szok:
cale szczescie ze moj M juz byl w domciu zaraz pojechal z nim do szpitala ja juz nie jechalam bo gdzie sie bede z tym brzucholkiem tam pchac zreszta myslalm ze godzinka dwie i wroca spowrotem a po przeswietleniu sie okazalo ze reka zlamana w dwoch miejscach z przemieszczeniem i konieczna jest operacja nogi mi sie ugiely jak moj zadzwonil i mi to powiedzial. Mosieli zostac na noc bo operacja mogla odbyc dopiero na drogi dzien.
Cala noc nie spalam bo caly czas myslalam o nim na drogi dzien dojechalam do nich z Emilka operacja odbyla sie dopiero o 9 rano i trwala ponad 2 godz. wieczorem dopiero go wypisali do domciu.
Najgorsze jest to ze za 5 tygodni czeka go nastepna operacja bo musieli mu zalozyc druty na kosc bo byla tak zlamana a za te pare tygodni beda musieli mu te druty sciagnac no i znowu biedaczek przesiedzi w szpitalu mam tylko nadzieje ze nie bedzie musial juz zostawac na noc.
Raczka go juz nie boli naszczescie ale za to nie wygodnie mu sie spi

O rany Alex biedny Kosiu :-:)zawstydzona/y:mam nadzieję że będzie się dobrze goić wszystko no i że kolejna operacja obędzie się bez nocki w szpitalu. I Ty na siebie uważaj też i staraj się już nie denerwować < wiem że się łatwo mówi>i zdrówka dla małego

gosiulka gratulejszyn oby dzidzia zdrowo rosla i rozwijala sie :) buziakii w brzuchol :)))

alex przykro mi bardzo z powodu syna Niech raczka szybko sie goii nastepna operacja dobrze sie odbedzie no i ze wiecej takich wypadkow niebedzie No i nie stresuj sie zabardzo nie mozesz mamusko :))

a my dzis w sumie nie siedzielismy w domu ... wybralismy sie do delty w koncu Nadinka sie przekonala i skakala na trampolinie zjezdzala na zjezdzalnii i w kulkach sie bawila :) a z tymi kulkami to jej ciotka drozdii pomogla przekonala ja ze nie ma sie czego bac :)) senkju :))

juz zycze milego weekendu i bejbes uwazajta jutro 13 frajdej :)))

byee lofsss :))))))))))))

reklama
Dzień dobry
Kasia niech jej służy :p
a ja zmykam musze cosik porobić. Potem znowu rozpakowywanie < mam już dość noszenia przenoszenia układania,ale cieszę się z przeprowadzki jak na razie jest fajnie>Zmęczona trochę jestem no i jeszcz na jutro zaproszona zostałam na wieczór panieński ale nie wiem czy pójdę nie wiem co kupić i co na d... wlożyć a po drugie dzieciaki zaczynają smarkate być :(
miłego dnia babeczki jak sie da jeszcze dziś zajrzę :)

Do góry