reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hej, hej :-)! Dziś wrzucam nie co na luz, muszę odsapnąć, bo wczoraj troszkę przegięłam z przekładaniem, rozkładaniem i przenoszeniem i od wczoraj brzuch twardy, pobolewa, no, ale efekt jaki :-D:-D:-D!

Alex2339, zdrówka dla syncia! Ale Wam się przeżycia trafiły... Kurczę, i jeszcze będzie musiał wrócić do szpitala :-(, ech... Co zrobić, wypadki nieuniknione niestety...

Kaja_respect, czyli widzę, że jesteśmy na tym samym etapie ;-)? I jak Ci idzie to rozpakowywanie? Nade mną wiszą cały czas szafy, ale za to akurat jakoś nie bardzo chce mi się zabierać. Poczekam do weekendu, M mi pomoże, a co :-p:-) Z resztą dziś i tak bardziej leżenie na kanapie wskazane! No i zdrówka dla Twoich dzieciaczków :tak:

Noooo to idę poleżeć troszkę, do klikania :sorry:

reklama
i my sie tez witamy :)
Alex2339 zdrowka dla syneczka :) ale sie musi naciepiec maluch :(. Krycha odpoczywaj jak najwiecjej nie przesadzaj z tym rozpakowaniem ! . Ja wlasnie sobie odpoczywam, a moja niunka spi z tata :) . milego dnia .

hej laski :)

kaja baw sie dobrze na panienskim mam nadzieje ze jakis striptizer bedzie na imprezce :D :) :p

kaja krycha no ja juz na szczescie dawno rozpakowana mam nadzieje ze i wasze porzadki szybko sie skoncza :)

hejka
milego weekendu

Justys ja bardzo chetnie( w koncu zobaczylabym te Wasza wies,co wszystkie tam uciekacie) ale mam dentyste z dziewczynami we wtorek:)
no nic....innym razem:):):)

PS.a avonik juz jest?????

reklama
Do góry