reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
witaski skladam i zmykam
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
trzeba bylio mnie odwiedzic , bo mieszkam nblisko klifowwitam sie :-) dzis wycieczka na klifyporaz 10
milego dzionka wszystkim :-)

ps ja tam bylam juz ze 30 razy mieszkajc tak blisko,,... kto przyjezdzal to na klify

trzeba bylio mnie odwiedzic , bo mieszkam nblisko klifow
ps ja tam bylam juz ze 30 razy mieszkajc tak blisko,,... kto przyjezdzal to na klify![]()
gdybym wczesniej wiedziala......

K
krycha
Gość
Dzień dobry! W końcu mam podłaczenie do neta, ufff... Ja się nigdy nie przyzwyczaje do tego, że Irole mają na wszystko czas
! Jak w piątek popołudniu wyłączyli tak do wczoraj wieczora zwlekali żebym, uwaga, dać nam tylko hasło
! Ale już mam i zaległości nadrobiłam
...
Kasia limerick, dużo zdróweczka dla Lilijki!!! Bidulka, że też musiał Ja ten katarek dopaść, ech! Mocno trzymam kciukasy żeby szybko minął
Dzindusia, super, że jesteś zadwolona z tutejszego chrztu. Faktycznie ceremonia szybciutka i w miłej atmosferze!
Dobra, muszę zmykać, dziś bardzo ważny dzień przed nami i trzeba się zacząć powoli przygotowywać! Miłego czwartku życzę, pa

Kasia limerick, dużo zdróweczka dla Lilijki!!! Bidulka, że też musiał Ja ten katarek dopaść, ech! Mocno trzymam kciukasy żeby szybko minął

Dzindusia, super, że jesteś zadwolona z tutejszego chrztu. Faktycznie ceremonia szybciutka i w miłej atmosferze!
Dobra, muszę zmykać, dziś bardzo ważny dzień przed nami i trzeba się zacząć powoli przygotowywać! Miłego czwartku życzę, pa

sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hejka 
a my wczoraj bylismy na cappamore show
) fajna zabawa Nadinie sie podobalo
a jakiego bykaaa widzielismyy nooo hellol wygladal jak mutant laboratoryjny :O a jakie jaja miall ze hoho
masakra
nie alo sie nie zauwazyc 
milego dzionka babkii :*
a my wczoraj bylismy na cappamore show
milego dzionka babkii :*
madziakowalik
Fanka BB :)
dzien doberek 
a ty gdzie sie patrzylas bykowi ;-);-). krycha witamy witamy
faktycznie irole maja tepo slimakaaa hihihi. mam nadzieje z epadac nie bedzie dzisiaj bo wczoraj zmoklam
. milego dnia babeczki .
a ty gdzie sie patrzylas bykowi ;-);-). krycha witamy witamy
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
dzien doberek
a ty gdzie sie patrzylas bykowi ;-);-). krycha witamy witamyfaktycznie irole maja tepo slimakaaa hihihi. mam nadzieje z epadac nie bedzie dzisiaj bo wczoraj zmoklam
. milego dnia babeczki .
tego nie dalo sie nie zauwazyc
dziewczyny a jutro disco ... Kylie give me just a chance ! let's go out and dance !
najpierw jedna mala imprezka a pozniej uciekam na wielkie dicho jutro parkiet is mine !
PS MOZE KTORAS CHETNA JESZCZE ?
K
krycha
Gość
Dzień dobry! Miłego dzionka i udanego weekendu
!

reklama
kasia limerick
Fanka BB :)
dzien dobry mamki
my juz prawie zdrowe
mala jeszcze troche przyblokowany nos ale juz temp nie ma wcale i duuuzo lepiej ogolnie sie czuje
ja tez
pies wczoraj pojechał na wakacje do znajomych ,bo ich synek go uwielbia i chcial psa na noc wiec ,hmmm pies sobie zrobil wolne od nas
za to KAJA twoja psina jest cudna
KRYCHA A TY jak sie czujesz ??
SYLCIA baw sie dobrze kochana
lece dac malej sniadanko
pa mamki
za to KAJA twoja psina jest cudna
KRYCHA A TY jak sie czujesz ??
SYLCIA baw sie dobrze kochana