Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
helllol
dzindusia moje wielkie gratulacje !
no a co do pogody to superrwczorajsza imprezka udana
na szczescie w pracy dalam rade
choc taak mi sie nic nie chcialo
![]()
Nadinka sie dzis troszke wypluskalapogoda naprawde rewelkaaa !
![]()
heh niedogodzi
odzwyczailam sie od takich temperatur Dobrze ze w polsce teraz nie jestem bo bym sie roztopila chyba 

za to wczoraj pouzywalismy a co:-):-):-)
a moje dzieciatko walczy z katarem:-

jak wczoraj wracalismy z miasta to mala taki cyrk odstawila w aucie,ze az na pobocze zjezdzalismy tak mi sie glutami zaczela dusic,zarzygała mnie od stop po glowe i siebie tak samo 

mam nadzieje ze szybko jej przejdzie bo plakac mi sie chce jak widze jak mi sie bidulka meczy:-hejka bejbes
witam kobietki z ranca mam nadzieje ze pogoda i dzis bedzie ladnaja juz pranie zrobilam wywieszone wiec moglo by sloneczko zawitac i dzis dzien sprzatania zabieram sie za lazienki dywany i meble ...
dzindusia no opowiadaj wlasnie w ogole jak sie udal chrzest ?
kasialimerick kochana zdorwka dla malenkiej :* niech katarzycho szybko mija !![]()

kolejne dzieciatko tez bedziemy chrzcic ''po irlandzku'' Bez zbednych formalnosci jak to jest w pl Zreszta kto chrzcil tutaj wie co mam namysli ;-);-)chrzciny super - szybko latwo i przyjemnie :-) Bardzo mily wesoly ksiadz Cala ceremonia trwala moze 20min ale byla bardzo ciekawa Tutaj o wiele bardziej mi sie to podoba niz w polsce....kolejne dzieciatko tez bedziemy chrzcic ''po irlandzku'' Bez zbednych formalnosci jak to jest w pl Zreszta kto chrzcil tutaj wie co mam namysli ;-);-)