Ja tez mialam kupic zegarek, bo moj maz lubi zegarki ma juz 4 i specjalne pudelko.Ale tez lubi nie byle jakie wiec mialam dylemat, ze nie trafie.
Wiec kupilam mu zestaw: perfumy, zel i after shafe - Armaniego, ten najnowszy zapach.Do tego kupilam jeszcze ogromniasty, mieciutki recznik bo ostatnio narzekal ze chcialby taki ale nie bylejaki, ni dwie ladne koszule - bo byly w promocji.Niom to tyle.
Aine mam prosbe a wlasciwe pytanie.Twoja mala ma skaze bialkowa, powiedz jak na poczatku dokladnie sie objawijala? Karmilas piersia?
Kolezanki maly ma takie objawy: krosteczki na buzi, z biala koncowka i czerwonawe policzki, strasznie niespokojny zwlaszcza w nocy, placze po jedzeniu, od dwoch dni mu sie strasznie ulewa.A i czasem jakby taka zadyszka.Oczywiscie jest na piersi. Myslisz ze to oznaka alergii? Mnie sie tak wydaje, ale ja nie mialam takiego problemu wiec pytam.Byla pielegniarka ale oczywiscie dla niej wszystko normalne.Chyba kolezanka wybierze sie do lekarza pediatry.A i maly malo przybiera na wadze, ajkby nie dojadal.