Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Ola dzieki za zdjecia
Super ale sie usmialam,ojojo jaka ja nie fotogeniczna jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Przestań ja to jak na was patrzę to zapału o dbanie o siebie dostaję. Chyba zacznę się malować i ubierać wreszcie jak na kobietkę przystało, żebyście mnie zaprosiły następny raz. Normalnie to sama przyjemność tak posiedzieć wśród tak ładniutkich kobietekOla dzieki za zdjeciaSuper ale sie usmialam,ojojo jaka ja nie fotogeniczna jestem
![]()

Swiete slowa...;-)Bo od tych naszych sąsiadek to barierka trochę spada i człowiek się zaniedbuje
i

!!! Bardzo chętnie obejrzę fotki, do której mam adresik @ na priva wysłać? Wiecie co, a u mnie była Megan234 z dziewczynkami, poplotkowałyśmy trochę i też było przemiło, hihihihihi... Aaaaa i najważniejsze, leki zaczęły działać - podczas wizyty Laseczek kaszlnęłam raptem 2 razy i nie wypluwałam przy tym płuc :-):-):-):-):-) - kwarantanna odwieszona!!!!!!!!
fajnie wyszły, święta prawdaBo od tych naszych sąsiadek to barierka trochę spada i człowiek się zaniedbuje![]()

no tak mysle hihihi moze przyszly tydzien zobaczy sie jeszcze