gastone
potrojna mama
hih ja tez dresiara jestem.Tezostatnio wyrzucilam wszystkie stare i kupilan nowe dresy i kolorowe podkoszulki! Ja sie strasznie plamie cale zycie na mnie wszystko spada i wylewa sie wiec dre w domu najlepsza spraw bo tak nie mialabym ciuchow na wyjscie z domu!dzień dobry dziewczynki
no dzisiaj obowiązkowo już na spacerek, dziecko mi wtedy najlepiej śpi i odpoczywa
ja też zrobiłam ostatnio przeciąg w szafach i powyrzucałam stare ciuchy brrr ohydne już były i kupiłam nowe- domowe ciuchy wygodne ale bardziej kolorowe i modniejsze
bo ja w domu to taki dresiarz jestemale za to wychodzę tylko w butach na obcasie
![]()
ale za to wychodzę tylko w butach na obcasie 
!!!
...
Wpadne pozniej ide amciu
, a przynajmniej przybiera czasem (!!!!!!!!) taką pozycję, ale to jakiś postęp, nie? 
Wiesz co nie pamiętam co już tam o nim mówiłam bo on ciągle ma jakieś ciekawe madrości życiowe haha ale za to pamiętam co mówił nam ksiądz na religii w klasie maturalnej: "Kobieta ma być zawsze pociągająca w oczach mężczyzny. Zadnych papilotów, depilwania przy nim i wypchanego dresu" Swoją drogą skąd on to wszystko wiedział?