alex2339
Fanka BB :)
Dziewczyny wy to się dopiero macie ja jestem po dwóch ciążach i jestem chuda

ja znowuż chciałabym przytyć i jakoś nie mogę
Dobranoc kobitki

ja znowuż chciałabym przytyć i jakoś nie mogę

Dobranoc kobitki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Beatko ja tez poprosze te przepisy we wtorek.
Ale najpierw troche porzadkow trzeba zrobic.Takze lece,pa
a teraz odsypia a ja musialam wstac bo do Gp ide
....no i taka jakas zmaczona sie czuje
a tak serio to jak urodze przejde sobie na ta co proponuje Beakta-ladnie brzmi i chyba nie wyczerpuje organizmu
!!!!! Jak tam weekendzik minął? My dużo na powietrzu
, trzeba było pogodę wykorzystać hehehe... Szkoda, że już minął, ale za kilka dni będzie następny hihihi, tylko krótszy o godzinkę, bo czas zmieniamy - pamiętajcie!!! Dobrze, dobrze, piszcie o dietkach, bo jak skończę karmić, to też się na jakąś skuszę ;-)!!!
!!!

ale nie czas teraz o tym myslec. Od lata dopiero... a bedzie o czym bo przybieram w zastraszajacym tempie. Aaa i do odchudzania czy tez wracania do formy mamy juz watekhttps://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/wracamy-do-formy-16602/index6.html