Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zgarnę cię i kogoś nawiedzimybędzie więcej osób i raźniej
kobitki bać się!!! nawiedzamy!!!![]()
... Normalnie cieszę się, że już do pracy poszedł!!!!!!! Dałam mu dziś pospać, zrobiłam cały obiad, śniadanie dla siebie i dla niego, zajmowałam się Pyzą, zafarbowałam włosy, zciachałam pazurki a on tylko jojczył i jojczył
!!!! I jeszcze jak był w sklepie to zapomniał kupić to o co go prosiłam
... Normalnie mam już dość i do tego moja biedna zakatarzona Oliwcia marudzi, ale oddychać przez zatkany nosek nie może to Jej się wcale nie dziwię... Oj, dołek się narazie tylko pogłębia
... Co z tymi chłopami dzisiaj???????????? Głupawka wiosenna czy co?????????????
(żart
oczywiście ale w każdym coś tam jest) Ale tak naprawde za to ich kochamy a co do waszego wypadu BOŻENKO to zabierz KRYCHE ,dziewczyny i zapraszam w przyszłym tyg. do siebie))Może dacie się namówić
)CO?????Całuski
![]()
krycha co ty na to?:-)

, tylko żeby Pyzuchnie przeszło!!! Gastone, zdrówka dla Twojego Szkraba życzę!!!!! Strasznie długo Go ten katar męczy
...Alex mi dwa razy mówić nie trzeba;-)musimy poczekać na Marte bo jej mały jest chory a i Gosia w przyszłym tygodniu poranki będzie miała wolne i wpadamy:-)Dziewczyny a kiedy mnie odwiedzicie ?
Ola co z toba bierz jakies mamusie i wpadnijcie wkoncu![]()

A jak tam moje żeberka, zamówiłaś mi?
Dajcie tylko znać w jaki dzionek wam pasi
No i oczywiście wszystkie zainteresowane kobitki zapraszam