reklama

Mamy z Limerick

reklama
zgarnę cię i kogoś nawiedzimy :tak: będzie więcej osób i raźniej:happy:
kobitki bać się!!! nawiedzamy!!!:-D:-D:-D

A ja na to jak na lato ;-)!!! Mam nadzieję, że Pyzie przejdzie katar do przyszłego tygodnia...

Matko, jak mnie mój wąż dziś denerwuje :no:... Normalnie cieszę się, że już do pracy poszedł!!!!!!! Dałam mu dziś pospać, zrobiłam cały obiad, śniadanie dla siebie i dla niego, zajmowałam się Pyzą, zafarbowałam włosy, zciachałam pazurki a on tylko jojczył i jojczył :angry:!!!! I jeszcze jak był w sklepie to zapomniał kupić to o co go prosiłam :no:... Normalnie mam już dość i do tego moja biedna zakatarzona Oliwcia marudzi, ale oddychać przez zatkany nosek nie może to Jej się wcale nie dziwię... Oj, dołek się narazie tylko pogłębia :szok:... Co z tymi chłopami dzisiaj???????????? Głupawka wiosenna czy co?????????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny:)) Krycha i Gaston już taka nasza rola musimy przywyknąć że mamy 1 dziecko więcej tylko troche starsze:))a znacie przysłowie małe dzieci mały problem hahaha a mężowie zaliczają się do tych właśnie dużych;-)więć ten problem troszke większy:tak:(żart:tak: oczywiście ale w każdym coś tam jest) Ale tak naprawde za to ich kochamy :)) a co do waszego wypadu BOŻENKO to zabierz KRYCHE ,dziewczyny i zapraszam w przyszłym tyg. do siebie:)))Może dacie się namówić :))CO?????Całuski:)

Ech pieknie dzis na dworze , spedzilam caly dzionek w ogrodku.Maly szalal, ja zadowolona bo troche slonecka w koncu , chce sie zyc.Zrobilam sobie pazurki a teraz na steperek i heja.Dziecko spi a ja mam luz.
Krycha moje dziecko ma juz katar ponad tydzien i juz nie daje rady.Do tego jeszcze ja.Wkurza mnie to bo nigdzie sie nie moge wybrac do kolezanki bo dzieciakow ni chce pozarazac.

Dziewczyny a kiedy mnie odwiedzicie ?
Ola co z toba bierz jakies mamusie i wpadnijcie wkoncu:tak::tak::tak:
Alex mi dwa razy mówić nie trzeba;-)musimy poczekać na Marte bo jej mały jest chory a i Gosia w przyszłym tygodniu poranki będzie miała wolne i wpadamy:-)
No właśnie cytrusku ja wiem,że tam jest 19stopni ale co to za absencja nieusprawiedlliwiona? Nawet na ogródek można wziąść laptopka i w słonku popisać:rofl2::rofl2::rofl2: A jak tam moje żeberka, zamówiłaś mi?

hej dziewczynki a ja po szpitalu!!!!!!!!!!!! strachu sie tam najadlam co nie miara... pan doktor sie tez chyba wystraszyl..... bo wyslal mnie na dodatkowego scana a ja scana mialam 2 tygodnie temu i wszystko bylo ok!!!! Moje dzieciatko mu sie duzo za male wydalo jak mnie macal, od razu pytal czy papierosy pale bo wiadomo to ma wplyw czasami :P ale na scanie wyszlo ze wszystko ok!!!!!!!!!!!!!! i juz nie ma strachu!!!!!!!!!! choc mojemu maenstwu sie to udzielilo chyba dzisiaj bo strasznie mi dokucza..... mam obolala prawa strone brzucha od jej wyczynow!!!!!!!!!! a jak wam dzionek mija..... ja sobie dzisiaj pochodzilam i nog nie czuje :-D

reklama
Justyś na pewno będzie ok. poodpoczywasz,zrelaksujesz się i zaraz lepiej się poczujesz:))Oleńko mały zakochany w bajeczce i ja mam trochę czasu dla siebie;-) a do przyszłego tygodnia napewno dojdzie do siebie także spotkanko może się odbyć :tak:Dajcie tylko znać w jaki dzionek wam pasi:))A ja na pewno będe gotowa HAHAH:tak:No i oczywiście wszystkie zainteresowane kobitki zapraszam:))) Alex Ciebie też zapraszam :))A i do Ciebie też się napewno wybierzemy:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry