Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No a gdzie fotka nowych pazurków??????????????
hejka!dziewczyny musze sie pochwalic,ze dzisiaj bylam u lekarza i z dzidzia wszystko w porzdku!a na dodatek ta dzicia to dziewczynka![]()
![]()
ale sie ciesze !!!buziaki i pozdrowinka !!!
Alex mi dwa razy mówić nie trzeba;-)musimy poczekać na Marte bo jej mały jest chory a i Gosia w przyszłym tygodniu poranki będzie miała wolne i wpadamy:-)

hihi więc muszę mieć jakiś limit i być w domu kiedy moje słońce się budzi i o jeść woła hahaha
Pamiętam jak wsiadłam na rower i bez wcześniejszej rogrzewki pojechaliśmy gdzieś w góry w czechy, jednego dnia zrobiłam ponad 100km, oczywiście kryzys miałam po drodze chyba z 6-7 razy
,siadałam w trawie i mówiłam że nie jadę nigdzie więcej i mają mnie zabrać do domu, endorfinki jakie się potem uwalniaja w organiźmie to co najmniej jak po najlepszym „przytulaniu”, lecz nie pytaj jak chodziłam przez następny tydzień i ile miesięcy nie chciałam na wet na rowerek patrzec. Dlatego spokojniutko moja Droga. Szkoda że mój stan nie pozwala ale nawet bym się do Ennis na rowerku wybrała tylko nie wiem czy tą motorway możńa?

jutro ma lać deszcz

Natalia moje gratulacje!!!! Ale się cieszę, będziecie mieli parkęJ)Super, to wracaj do nas szybciutko:-)hejka!dziewczyny musze sie pochwalic,ze dzisiaj bylam u lekarza i z dzidzia wszystko w porzdku!a na dodatek ta dzicia to dziewczynka![]()
![]()
ale sie ciesze !!!buziaki i pozdrowinka !!!
:-)