reklama

Mamy z Limerick

krycha zaspałaś?:laugh2::laugh2::laugh2:

Heh, tak troszkę :-p:-p:-p... A dokładniej pochłonęły mnie obowiązki ;-)!!! Dziś humorek odrobinę lepszy, bo może jednak uda mi się węża na ten wózeczek namówić (trzymajcie kciuki) - znalazłam, używany w prawdzie, ale z całym osprzętem (oprócz gondoli) za około 180 euro (+dostawa oczywiście), ale większa część nam się zwróci jak sprzedamy ten... No zobaczymy........................ Siekło mnie, chyba, ale dawno mi tak na czymś nie zależało...

Beakta, pomysły to Ty masz, hehehehe!!! I muszę Ci powiedzieć, że te mi jakos tak bardziej się podobają :tak:!!! Tylko uważaj przy przerzucaniu kartonów :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Natinke18, superowe wieści!!!! Hm... parka i to jeszcze braciszek starszy od siostrzyczki, ale będzie miała obrońce :-D:-D:-D!!! A jak Wasza ospa????

No i co dziewuszki, pogoda nie sprzyja do mycia okine :sorry:... Może dzięki temu większy tu dziś będzie :-p!!!

Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Heh, tak troszkę :-p:-p:-p... A dokładniej pochłonęły mnie obowiązki ;-)!!! Dziś humorek odrobinę lepszy, bo może jednak uda mi się węża na ten wózeczek namówić (trzymajcie kciuki) - znalazłam, używany w prawdzie, ale z całym osprzętem (oprócz gondoli) za około 180 euro (+dostawa oczywiście), ale większa część nam się zwróci jak sprzedamy ten... No zobaczymy........................ Siekło mnie, chyba, ale dawno mi tak na czymś nie zależało...

Beakta, pomysły to Ty masz, hehehehe!!! I muszę Ci powiedzieć, że te mi jakos tak bardziej się podobają :tak:!!! Tylko uważaj przy przerzucaniu kartonów :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Natinke18, superowe wieści!!!! Hm... parka i to jeszcze braciszek starszy od siostrzyczki, ale będzie miała obrońce :-D:-D:-D!!! A jak Wasza ospa????

No i co dziewuszki, pogoda nie sprzyja do mycia okine :sorry:... Może dzięki temu większy tu dziś będzie :-p!!!

Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krycha a gdzie znaalazlas wozeczek? Na ebayu? Bow powiem ci ze na ebayu uzywane wozki czestonie maja zdjec i n sie okazuje ze odnozek zdarty, albo budka peknieta.Zebys nie zalowala.A sprawdzalas na gumtree albo na rollercoaster?
edit: juz sprawdzilam, jest mnostwo ale wszystko dublin.

Ostatnia edycja:
Krycha a gdzie znaalazlas wozeczek? Na ebayu? Bow powiem ci ze na ebayu uzywane wozki czestonie maja zdjec i n sie okazuje ze odnozek zdarty, albo budka peknieta.Zebys nie zalowala.A sprawdzalas na gumtree albo na rollercoaster?
edit: juz sprawdzilam, jest mnostwo ale wszystko dublin.

Nom, na e'bay'u :sorry: i na zdjęciu wygląda ok, ale biorę poprawkę na jakieś zapomnane ryski, chociaż teraz to mnie niecoo nastraszyłaś :eek:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta mówisz ciacho?? Ojoj no to ja taaaaaak bym bardzo chciała wpaść na to ciacho, i to jeszcze trójwarstwowe będzie:-p:-p:-p Tylko rozpoczęłabyś krojenie tego torta tylko dla mnie?
Ciacho już gotowe :)Obiadek w piekarniku:)A żadna się nie skusiła;-)No cóż może innym razem:tak:A ja się chyba położe bo pogoda dała mi się we znaki:)))
Oj spóźniłam się :( Ale nie dziwię Ci się bo ja przed chwilką dopiero wstałam i dalej ziewam, ach całkowicie się podporządkowałam do nocnej zmiany mojego tylko że on w nocy pracuje więc moze być zmęczony a ja śpię i w nocy i wdzień:)

Ostatnia edycja:
hejo laseczki, no to mamy już weekendzik;) moja mała dopiero odpadła, masakra z tym usypianiem! odkąd śpi w normalnym łóżku, nie chce za cholerę sama zasnąć, trzeba leżeć przy niej, dopóki nie uśnie.Coś z tym musimy zrobić:)
a powiem wam jeszcze, że mój mąż chodzi na 10:00 do pracy i co rano zdąży mi jeszcze przewinąć i nakarmić Natalkę-faajnie, bo ja raczej leniwiec jestem hihih.

reklama
hejka:)
pan konczy ukladac moja podloge w salonie....huuuuraaaaaa mam nadzieje ze listwyjeszcze przymocuje i bedzie wsio gotowe:)

bozenko parkmagic:):):)wpisz i powinno ci sie wyslwietlic bo ja linkow wklejac nie umiem niestety

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry