reklama

Mamy z Limerick

patrzcie patrzcie tylko zdazylam dzrzwi za soba zamknac a Magda juz na forum wskoczyla........... krejzolka normalnie..... ty to sie tam lepiej rozpakowuj bo mama bedzie musiala spac na podlodze w livingu hihihihi
a tak w ogole to czesc dziewuszki...... a i super wiesci Natalka ze bedziesz miala mala ksiezniczke!!!!!! tak wlasnie dzisaij z Magda gadalysmy, i ciekawe bylysmy co bedziesz miala

reklama
Megan a gdzie dokladnie sie przeprowadzilas?Troche wiecej szczegolow ;-)
A Krycha mialam sie pytac juz dawno,kiedy ty zamierzasz do polski zjechac?Wiesz trzeba jaks oblawe przygotowac:-D
A dziewczyny dalej ciastkuja u Marty?

A dziewczyny dalej ciastkuja u Marty?
Cytrusku to była prawdziwa uczta bo to ciacho to się okazało prawdziwym tortem!!! No więc trzeba było spalić te kalorie i wyruszyłyśmy do parkwaya, oczywiście ja nic nie kupiłam oprócz żeli pod prysznic bo sa na promocji:-D
A potem zgłodniałyśmy na nowo i na spożywcze zakupki och;-)
Aga to pan sie szybko uwinął więc na weekend możecie świętować:):happy:
My na poprzednim mieszkaniu mieliśmy wszędzie kafelki i okropne takie nowoczesne mieszkanie, a tu znowu zimno:sorry:chyba ciężko nam dogodzić

No my wylatujemy 18.07, potem jeszcze tu przylecę, pod koniec sierpnia i zostanę do grudnia :-p!!!
Aha czyli nas tak na stale jeszcze dluuuuuuuugo nie opuscisz;-)

Cytrusku teraz mieszkam na The Mill Dooradoyle Park (prawie na przeciwko cresent center)!!
A to wiem gdzie swego czasu bylam zainteresowana tym miejscem:-)No to teraz masz "rzut beretem" do Justysi.Ladne te mieszkania chyba nie?Wieksze niz poprzednie?

Graco:-)
ide sie polozyc z Jula taka pogoda na spanie.Bede pozniej papa
hih ja tez sie polozylam z moi brzdacem bo senna bylam :laugh2:
hejo laseczki, no to mamy już weekendzik;) moja mała dopiero odpadła, masakra z tym usypianiem! odkąd śpi w normalnym łóżku, nie chce za cholerę sama zasnąć, trzeba leżeć przy niej, dopóki nie uśnie.Coś z tym musimy zrobić:)
a powiem wam jeszcze, że mój mąż chodzi na 10:00 do pracy i co rano zdąży mi jeszcze przewinąć i nakarmić Natalkę-faajnie, bo ja raczej leniwiec jestem hihih.
ja mam teraz to samo, od kiedy spi na lozku musze czekac az zanie, a jak sie rusze chociaz na chwile to juz prawie na nogach stoi:-D
Cytrusku teraz mieszkam na The Mill Dooradoyle Park (prawie na przeciwko cresent center)!!
Wiraj spowrotem Megan.Tak blisko cresent to nas kochana opromocjach i wyprzedarzch bedziesz informowac :-D

reklama
ja mam teraz to samo, od kiedy spi na lozku musze czekac az zanie, a jak sie rusze chociaz na chwile to juz prawie na nogach stoi:-D
Ja pamietam tez tak mialam jak moje dzieci byly male. Czasem to i godzine trzeba bylo lezec. A jak sie chcialo szybciej wyjjsc to normalnie takie kombinacje odchodzily, na kolanach i w baaardzo zwolnionym tempie i wogole a nsjgorzej jak podloga zasjrzypiala albo cos to potem juz wiedzialam w ktorym miejscu nie stawac bo zaskrzypi, hahha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry