reklama

Mamy z Limerick

Wczoraj sie zglosilam ako ostatnia a dzis pierwsza:-)
dzien dobry choc brzydki:baffled:Ale co tam porzadkow nie odpuszcze
Nartinke super bardzo sie ciesze!Wracaj do nas szybko:tak:
Beakta ja mam taki fotelik od 0-18 i jego mozesz dac tylem do kierunku jazdy i odwtrotnie:tak:Moze chcesz odkupic?Moj jest nawet niebiesko granatowy:-)
Olivca no ja rozumie jak najbardziej;-)

reklama
dzień dobry kobitki:-)

natinke to cudne wieści!!!!! gratulacje!!!:tak::tak::tak:

dzisiaj znów będziemy polować na chwile bez deszczu , żeby na spacer wyskoczyć:baffled:
wczoraj było super, cały dzień w ogródku:-D

beakta ten fotelik, który kupiłam britax FIRST CLASS S.I 0d 0-18 kg można też wstawić tyłem do kierunku jazdy, zdaje się, że gastone ma taki sam
ja jestem z niego bardzo zadowolona:tak:a mój Babel też bo siedzi wysoko i widzi co sie dookoła dzieje
krycha zaspałaś?:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny czy orientujecie sie moze ktore dostepne w Irl foteliki 0-18 mozna montowac tylem do kierunku jazdy? Bozenka ty bylas chyba ostatnio na topie z fotelikami. Bo ja to w sumie mialam klapki na oczach na Maxi cosi ale one tylko przodem do kierunku jazdy a naogladalam sie wlasnie crash testow z fotelikami i zdecydowanei wole tylem do kierunku jazdy...:tak:
Britax first class :-) aale tylem dokierunku jazdy mona tylko chyba do 13 kilo jezdzic tak czy siak, bo u mnie wlasniejest informacjana foteliku e tylkodo 13 a po 13 kilogramach jest bezwzglednie skreslona 13 przy jezdzie tylem ,pewnie jakis sens w tym jest.Ale moze to zalezy od budowy i wilkosci fotelika.Moze sa takie w ktorych dluzej mozna wozic dziecko tylem.Ale ja nie daje sie wariowac i woze Maxa przodem.
Olivcia na szzescie dis niemam zakwasow alesie balam hih Jedyne co trocche pachwina boli od siodelka hihiAle dzis znow nie popuszcze!

Ostatnia edycja:
dzień dobry, dziś odpadło mi mycie okien :sorry:nie zdążyłam. Mam w planach rozłożyć łóżko w małej sypialni bo ciągle jeszcze w karonach stoi nowe.
Gastone w razie zakwasów-piwko, bo działa jakoś dobrze na kwasy mlekowe w mięśniach i nie czujesz nic:rofl2:

hejka!dziewczyny musze sie pochwalic,ze dzisiaj bylam u lekarza i z dzidzia wszystko w porzdku!a na dodatek ta dzicia to dziewczynka :) :) :) ale sie ciesze !!!buziaki i pozdrowinka !!!
NNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! GRATULACJE:))ale frajda nie ??jeszcze tylko troszke i będziesz tulić księżniczkę :)))Super wiem jaka byłam szczęśliwa jak się dowiedziałam że mam upragnionego synka po dziewczynkach:)))Mężulek to z wrażenia mowe stracił hahah:) Cytrusku mam nadzieje że choroba Cię nie dopadnie:) Oliwka masz racje tobie wielkie dzięki za zainstalowanie bajeczki a JUSTYSI za podarowanie hahah :) Kuchnia wczoraaj byłam z Mareczkiem u lekarza i chyba niepotrzebnie bo On jak tylko wróciłam to już zdrów jak ryba i szkoda że ten antybiotyk zaczełam podawać ale cóż teraz to już musze skończyć:tak:Trn lekarz to chyba jakiś niekumaty:))Na wszystko mi daje antybiotyki:(A to widocznie jakaś trzydniówka tymbardziej że zębiska mu idą:))A noc przespał super nawet M,i dziewczynki do szkoły na 9 zaspali hahha:)A ja dzisiaj w domciu będe sama cały dzionek łłeeeeee może tak któraś by mnie odwiedziła :)))Rażniej kawcieby się piło:))A i ciacho właśnie dobre robie może się któraś skusi co????:tak:

Ja mam fotelik Graco 0-18.Tez jestem zadowolona z niego.Jula miala chyba z 10 kg jak obrocilismy go przodem bo juz nozki miala podkulone.Ale jest tak jak pisze Gastone ze tylem do 13 kg:tak:
Ja dzis odpadam,nie wizytuje dzisiaj;)musze dokonczyc te porzadki siwateczne poki mam ochote,a pozatym cos glowa mnie zaczyna pobolewac

Ostatnia edycja:
Ms. marple pierwotnie paznokcie mialy byc zolte i wyszedlby ser:-D bo te kolka sa przezroczyste no ale w koncu zrobilam biale ...:-)

Cytrus szczerze to jeszcze nie potzrbuje ,na razie sie rozgladam i zbieram informacje ale za jakas chwile jak bedziesz jeszcze chciala sprzedac to dam znac. :tak::tak:Jaka to firma tego fotelika ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry