Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja zrobilam już sałatkę na jutro i mi nie wyszła (chyba)
!!!!!!!!!!!!! Jeszcze jutro sprawdzę jak smakuje, bo musi troszkę naciągnąć smaku, ale jak będzie do D to suchy prowiant mi zostanie!!! Dobrze, że jeszcze się nie dietujecie wszystkie, ale jestem wściekła jak nie wiem
!!!! I czemu nie wyszła, przecież ja jeszcze bez okresu
, ech......
. Nie odzywałam się bo najpierw byliśmy cały dzień na wyjeździe, prawię się spóźniliśmy na to spotkanie bo ciągle kazałam się zatrzymywac na pii, a znowu zabraliśmy w drogę powrotną jakiegoś kolegę i tak mi się niewygodnie siedziało, że czułam chyba moje wszystkie wnętrznośći, byłam sama zła na siebie że zgodziłam się na taki długi wyjazd bo już się na to nie nadaję
jak stara babcia się czuję. Padłam jak kawka wczoraj, zaczęłam was czytać ale ponoć zasnęłam nad laptopikiem, no i od środka ocy się zaczęło, a to jakiś slajd przeskakuje, a to drukarka nie działa
o rany oczy na zapałkach miałam a moje Słońce to chyba nigdy nie spi, a z samego rana znowu musiałam pędzić do centrum i załatwiać, czekać w kolejkach, potem szybki obiad,jak już myślałam że wreszcie relaksik to tel, i zaczęło się szukanie jakiegoś głupiego palmtopa czy coś pda, a ja o tym zielonego pojęcia nie mam
Ja nie znoszę robić niczego na ostatnią chwilę i nigdy sie do tego nie przyzwyczaję a moje kochanie żyje tak wyluzowany że nie ma szans poplanować...
Oj nie wiem jak to przetrwamy na domiar z moją śpiączką. Wysiadamech a ja dziewczyny chyba na jakis czas odpoczne od forum.Napawde czuje sie tutraj ostatnio obco.Pochwalilam sie ze moje dziecko zaczyna mowic i siusiac i nikt sie nie cieszy ze mna i jest i smutno.o! do zobczenia!

!!!!!!!!! I nie marudź, że czujesz wyobcowana, ja nic wcześniej nie pisałam, bo myślałam, że Ty dalej czasu nie masz tu zaglądać, bo gościsz rodziców, więc po co stukać w starych postach pochwały jak można wtedy, kiedy przeczytasz na pewno?!!! Nie rozklejać się tu nam proszę i żadnego odpoczynku ;-)!!!!!!! Mamy się zatęsknić?????????
! Mówisz, Megan234, że to przez Twoją @????? Hmm... Ciekawa teoria, ciekawa
!!! Zobaczymy jak to jutro będzie, coś wymyślę