• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)
gastone faktycznie sama pisalas ze rodzice sa i nie bedziesz miec czasu na forum wiec sie nie obrazaj tu bo poprostu wszytkie myslaly ze nie masz dla nas czasu:)

beata gratulacje dla brata i bratowej i witamy malenka istotke:)

olivca ja nie jade juz pisalam niestety:( moje dziewczyny w domu bo wolne jeszcze.....no ale nic straconego:) kiedys w koncu wszystkie razem moze sie spotkamy heheheh....

reklama
Czesc dziewczeta:-)
Beatko super ze wszystko wporzadku z bratowa i Antosia.Ciesze sie bardzo:tak:
Megan wyrazy wspolczucia:-(
to jak sie dziewczynki zabieramy kto po mnie przyjedzie?
Krycha a ty z kim jedziesz?

hej dziolchy
ja dopiero wstalam hmmm ale nie bojcie zaby ja sie juz szykuje i na bank bedziemy z Krycha no i Magda tez bedzie mam nadzieje ze az tak nie placze za ta swinka...
hmmm Megan moj mezus sie ucieszy hihihih (taki zarcik) mniej swinkowych pylkow... nie martw sie masz jeszcze parke swin wodnych hihihi

dziewczyny wiecie moze jak uruchomic suwaczka normalnie szok raz idzie a raz stoi wczoraj szedl a dzisiaj soie cofnal

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmmm Megan moj mezus sie ucieszy hihihih (taki zarcik) mniej swinkowych pylkow... nie martw sie masz jeszcze parke swin wodnych hihihi

Justysia21, Turuś był królikiem i chyba raczej w Polsce miszkał :sorry:... A może stwórz nowy, mnie niezależny suwaczek hehehehe!!! Bo jak widzę, te które teraz masz to swoje zdanie mają hahahahahahahahaha...

Aga_irlandia, zostajesz na posterunku z Aine no i z Gastone, bo Beakta to raczej cały dzień w szpitalu spędzi!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aga a czemuż to nie możesz przyjechać ze swoją ferajną? hę?:confused::eek:
alex a ty niemobilna jesteś? :confused:

aine słodka twoja córcia a fryzurę zrobiła sobie przednią :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry