• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

nie bardzo bozenko z ta moja ferajna.....wiekszosc nie chce jechac a same nie chce zeby siedzialy bo mamy wolne i mozemy troche czasu razem spedzic:):):):)a tak to szkola,potem one leca na podworko i czas tak szybko mija ze nie ma nawet kiedy usiasc i pogadac:):):)
no ale nic straconego:)moze nadrobie......albo i nie.....nie wiem czy bede pracowac jeszzce przed rozwiazaniem czy dopiero po.......

reklama
Dziewczyny mam prośbę :-(jakby któraś z was miała jakąś maść na poparzenia żelazkiem to mogła by przywieść do Bożenki??posmarowała bym małemy rączkę co?chwycił mi przed chwilką żelazko :zawstydzona/y::-(

Jestem. Bylam rano w Limerick ale Asia ciagle na pooperacyjnej lezy pod monitorami podlaczona bo ciagle kontroluja jej cisnienie ale juz ma dobre, no a tam tylko jedna osoba moze byc wiec brat zostal. Mala grzeje sie w inkubatorku na noworodkowym wiec nic tam po mnie puki co. ;-)

A tu mala Antoska...:-D

Załączniki

• P4162472.jpg
    P4162472.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 53
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry