• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
ano nie same ja tez jestem...jednak..
Beata gratulacje, Antosia jest slicniutka.
A my wciaz sie uczymy.Z nocnikiem slabo,slabiej niz wczoraj dzis maly prostestuje ale za to z mowieniem jest super.Dzis powtorzyl alfabet za mamusia do literki p.ale mam radoche!!!powiedzial gosia, kazia, jurek, kiwi,banan,pan,pan stoi,pan jedzie,Normalnie szokk, teraz to juz tylko lepiej bedzie!!!

ja też jestem:-)mała dopiero odpadla...
Pamiętam, jak Natalia opowiadala, jak to byłu u nich z tym mówieniem. Dominik też pojedyncze słowa najpierw, a potem nagle jak się rozgadał!!!:-D Teraz buzia mu się nie zamyka heheh. Dlatego ja też się nie martwię,chociaż Natalka póki co tylko :mama, baba, tata, dać, nie ,tak, beee:-D

Gastone, Aine, od czegoś trzeba zacząć no nie ;-)!!!!!!! Ech, a to wszystko przede mną... Beakta, faktycznie Antosia nie wygląda na wcześniaczka i na te około 2 kg. Moja Pyza była strasznie wychudzona, a to Maleństwo wygląda jakby jednak troszkę tego tłuszczyku już miało :tak: - oby zdrowo rosło!!!!!

A my już po spotkaniu, było super :-p i ciacho pycha i sałatka :laugh2:... Do następnego mamuśki :rofl2:!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry