• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Cześć dziewczęta :)))Agulinko śliczne zdjątka na NK :)Tylko jakaś chuda tam jesteś małpico;-)czy tylko ja tyje? Pogoda prześliczna pranko wywiesiłam na polko a tera;-)z do centrum na zakupki heheh :)Żeby się tylko nie rozlało:):-D

reklama
Hejka :-D!!! Aj, słonko, super :-)!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczęta :)))Agulinko śliczne zdjątka na NK :)Tylko jakaś chuda tam jesteś małpico;-)czy tylko ja tyje? Pogoda prześliczna pranko wywiesiłam na polko a tera;-)z do centrum na zakupki heheh :)Żeby się tylko nie rozlało:):-D

Wpadaj, Kobieto, na kawuchę i sernika :tak: jak już będziesz w tym centrum!!!!

cześć dziewczynki, ja tak na szybkiego bo za godzinkę jedziemy do Dublina a musze coś kupić dla trzech dziewczynek, 3mies, 7 mies i prawie roczną bo będziemy trochę zwiedzać znajomych to lece do crescent:)) Pogoda SUUUUUPEERRRRRR:-):-):-):-)

No i masz, się spóźniłam, Martuana już na zakupach...

Ależ się cieszę, jednak w najbliższym czasie ktoś nas nawiedzi - na początku maja przyjeżdża moja siostra z rodzinką, jupi :-p!!!!!!!!!!!!! Już się nie mogę doczekać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry