gastone
potrojna mama
Dokladnie mam to samo, tylko ze my sie nie patyczkujemy i wzywamy garde.Poza tym, ostatnio jak ta depresyjna kobieta przyszla o 24 walila w drzwi jka juz spalismy i przyszla sie wydzierac w amoku ze to nie jej dzieci i czemu moj maz nie przyszedl odrazu do niej tylko na policje zadzownil, a jej syn boi sie ze do wiezienia pojdzie to moj maz powiedzila, nie interesuje mnie to, janie bede chodzil po domach tak jak ty i walil w drzwi o 24 , po to bys wydzierala sie na mnie i mowila ze to nie twoje dzieci? Juz raz bylem u ciebie i wystarczy. (byla sytuacja , kiedy bylam w 9 miesiacu ciazy, juz na dniach mialam rodzic, stoje w lazience a tu nagleprzez otwarte okno balon z woda wpada i malo nie urodzilam ze strachu.Zadzwonilam do meza i on wsciekly przyszedl i wlasnie tam poszedl a ona beszczelnie mowi ze ze to nie jej dzieci a u niej w ogordzie chyba z 20.)W kazdym razie powiedzial ze bedzie na policje odrazu dzownil bo policja jest od tego by wyjasniac spory a on sobie nie zyczy zaklocania ciszy noocnej.I trzasnal jej drzwiai przed nosem.A i ona jeszcze mowi ze nie wiem z jakiego kraju jestes .. i chciala cos jeszcze pwoiedziec a moj maz na to L nie twoja sprawa, jeszcze cie o razism oskarze, a baba sie zmknela.Ech dobrzze ze mam meza wyszczekanego heheh
Nigdy niewiesz na kogo trafisz, moze rodzice jeszcze gorsi od dzieciakow.No ale zobaczymy co bedzie tego lata.Bo jakos nie chcialoby mi sie znowu przeprowadzac.
!!!!!!! To się dziewczyny macie z tymi dzieciakam
!!! Takie zachwanie jest poniżej krytyki
!!!!!!!!!! Nie zazdroszczę
....
a ja sie chyba kataru nabawilam po tym deszczu normalnie mi sie z jednej dziurki jak z kranu leje... trza jakies witaminki lyknac
!!!!
ale pogoda
Kolejny dllllllllugi dzien nudow